Hoe kan je Telfort verlengen?

Er zijn heel wat mensen in ons land die een abonnement hebben lopen bij Telfort. Deze aanbieder is dan ook al voor een erg lange tijd zeer bekend in ons land. Mensen die al over een abonnement bij deze aanbieder hebben zullen zich wel eens af hebben gevraagd hoe ze Telfort moeten verlengen. Door jouw abonnement bij Telfort te verlengen zal je in staat zijn om gelijk weer door te gaan met appen, bellen en internetten. In dit artikel zullen wij je laten zien wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen, zo weet je precies welke stappen je zal moeten nemen.

Telfort verlengen, en dan wat?

Het is mogelijk om jouw abonnement al 4 maanden voor het aflopen van je huidige contract te verlengen bij Telfort. In Mijn Telfort is het mogelijk om in te zien wanneer je abonnement afloopt en wanneer je Telfort kunt verlengen. Je nieuwe abonnement zal ingaan op het moment dat je huidige abonnement afloopt. Dit zal dus voor iedereen anders zijn, vandaar dat wij je altijd aanraden om even op de site van Telfort te kijken voor wat meer informatie. Wel kunnen we het je wat makkelijker maken door een voorbeeldje te hanteren: stel je verlengt op 23 januari en je huidige abonnement loopt af op 2 februari. Wanneer gaat je nieuwe abonnement dan in 2 februari? Dit zal pas 2 februari zijn nu dit de datum is van het aflopen van het contract. Is je contractperiode al afgelopen? Dan zal de ingangsdatum van je verlenging afhankelijk zijn van de plek waar je hem hebt afgesloten.

Telfort winkel: je verlenging gaat meteen in

Online via telfort.nl of een andere website: je verlenging gaat na 5 dagen in

Ander verkooppunt: informeer bij het verkooppunt

Ongebruikte data meenemen

Een andere vraag die je je mogelijk afvraagt is of je jouw ongebruikte data kan meenemen bij het verlengen van een abonnement. Dit zal afhankelijk zijn van de periode waarin je jouw abonnement hebt verlengd. Abonnement afgesloten of verlengd vóór 11 mei 2015 kunnen niet worden gebruikt voor het meenemen van ongebruikte MB’s of belminuten. Na deze periode kan het wel. Ga dus even voor jezelf na in welke periode jij wilt verlengen en zorg ervoor dat je dit op de juiste datum doet. Op die manier haal je het meeste uit het Telfort verlengen van jouw abonnement.