Vodafone app

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone app

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Nagenoeg iedereen is wel bekend met de diensten van Vodafone sim only, ze zijn over de afgelopen jaren erg bekend geworden. Deze telefoonaanbieder is op dit moment misschien wel de grootste waar je voor kunt kiezen. Niet voor niets dat zij vandaag de dag zoveel klanten hebben die hier hun abonnement hebben lopen. Klanten Vodafone hebben de keuze om de speciale app downloaden. Deze app zorgt ervoor dat de klanten meer inzage krijgen in hun abonnement. Wij gaan je in dit artikel wat meer laten zien over deze app, je weet na het lezen precies waarom ook jij de app zou moeten downloaden.

Wat is de Vodafone app?

Je zal niet echt verrast staan over het feit dat de Vodafone app een app is waarin je meer kunt zien over jouw abonnement bij Vodafone. Zo is het mogelijk om in de app bijvoorbeeld te zien welke hoeveelheden aan data je nog over hebt aan die maand. Maar ook andere informatie kan je in de app terugvinden. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan de belminuten die je in het buitenland buiten je bundel hebt gemaakt.

Daarnaast is het mogelijk om met behulp van deze Vodafone app een aanpassing in je abonnement te maken. Met Vodafone buitenland bel je ook buiten de Nederlandse grenzen. Mocht je bijvoorbeeld willen overstappen op een ander soort abonnement dan zal je dit allemaal in de app hoeven doen. Dankzij deze mogelijkheid hoef je niet meer helemaal in te loggen op de site zelf. Hierdoor heb je dit veel sneller gedaan dan voorheen.

Hoe kan je de Vodafone app downloaden?

Mocht je ervoor kiezen om ook de Vodafone te downloaden dan zal je er even jouw telefoon bij moeten pakken. Het is mogelijk om de app te installeren voor zowel Android als voor Apple. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over data verbruik bij het downloaden van de app. Voor het gebruik van de app zal je namelijk nooit internet nodig hebben. Ook de download van de app is ook nog eens gratis, wel zo handig natuurlijk. Bij het openen van de app moet je even inloggen. Hou je gegevens hiervoor dus bij de hand. Mocht je niet meer precies weten wat je gegevens zijn dan kan je altijd even je wachtwoord herstellen. Zo krijg je een nieuwe waarmee je weer in kunt loggen. De app is de ideale toevoeging voor de klanten van Vodafone.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone