Vodafone beltegoed opvragen

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


Wanneer je een abonnement hebt lopen bij Vodafone wil je natuurlijk wel graag weten hoeveel je nog over hebt in de maand. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan je belminuten, maar ook aan de Sms’jes die je nog kunt gebruiken voor die maand. Als ook jij Vodafone beltegoed wilt opvragen dan hebben we goed nieuws voor je. We zullen je in dit artikel namelijk alles laten zien wat je moet weten om dit zelf te doen!

Controleer je real-time gegevens

Met de My Vodafone app kun je jouw real-time dataverbruik en gegevens die je nog over hebt voor het Vodafone beltegoed opvragen eenvoudig uitvoeren. Open de Mijn Vodafone app terwijl je verbonden bent met mobiele data om automatisch in te loggen. Je resterende gegevens worden op het startscherm weergegeven, tenzij je ze hebt gepersonaliseerd. Je kunt het ook vinden door op de linker bovenkant van het scherm binnen de app te klikken. Klik op Mijn gebruik en ontdek zelf hoeveel internet je nog voor het Vodafone beltegoed opvragen over hebt.

Vodafone beltegoed via de site

Het is natuurlijk ook mogelijk om Vodafone beltegoed op te vragen via de site zelf. Door op de site naar de plek van jouw account te gaan kom je in de online omgeving terecht. In deze online omgeving kan je meerdere acties ondernemen. Door zelf naar de sectie te gaan van je beltegoed zal je in een oogopslag kunnen zien wat je nog over hebt aan het beltegoed voor die specifieke maand. Dit is de zelfde omgeving waar je jouw beltegoed moet opladen. Mocht je dus zien dat je beltegoed bijna op is dan is het geen verkeerd idee om dit gelijk even aan te vullen. Zo weet je zeker dat je genoeg hebt om even vooruit te kunnen.

Mocht je er voor Vodafone beltegoed opvragen niet uitkomen dan is het altijd een idee om eens naar de klantenservice te gaan. Je kan op de site een kijkje nemen bij de vragen die vaak gesteld worden, maar het is ook mogelijk om even te bellen naar de klantenservice. Door je vraag te stellen zal je binnen no time antwoord krijgen op je vraag. Vodafone beltegoed opvragen is echt niet zo moeilijk als je zou denken. Door het zelf te bekijken weet je zeker hoeveel data je nog over hebt.