Vodafone buitenland

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone buitenland

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Ieder jaar zijn er een hele hoop mensen die het leuk vinden om op vakantie te gaan. Van deze groep mensen zal nagenoeg iedereen zijn of haar mobiele telefoon meenemen op reis. Door je mobiele telefoon heb je wat muziek voor in het vliegtuig en ben je in staat om jouw mailtjes de deur uit te doen. mocht ook jij afreizen naar het buitenland dan is het echt een goed idee om dit artikel goed door te nemen. Er komt namelijk het een en ander kijken bij het gebruik van sim only Vodafone buitenland. Wat is dit precies? Dat laten wij je vandaag zien!

Ook Vodafone buitenland gebruiken binnen de EU?

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat je voor het bellen in de EU een super hoog tarief moet betalen in verhouding tot de tarieven in ons land. Dit was vroeger misschien zo, echter is dit allang niet meer het geval. Er is namelijk een tijdje geleden een regeling gekomen binnen de EU waarin is bepaald dat je in alle landen in de EU overal hetzelfde tarief betaald.

Dit heeft er dus voor gezorgd dat je binnen de EU niet meer hoeft te stressen om je bundel. Je bundel die je in ons land betaald zal daarom ook in de andere EU landen van toepassing zijn. Als je buiten de EU komt dan zullen de tarieven wel weer een stuk hoger liggen dan in de normale lidstaten.

Extra betalen

Als het aankomt op Vodafone buitenland voor de landen buiten de EU dan is het natuurlijk wel weer zo dat hier extra kosten aan verbonden zitten. Voor de landen buiten de EU zal je een tarief betalen wat bepaald is door het land zelf. Dit houdt dus in dat je de lokale tarieven moet betalen voor Vodafone buitenland. Je kunt deze tarieven op de site van Vodafone terugvinden. Ook kun je Vodafone contact zoeken om deze vragen te stellen voordat je naar het buitenland vertrekt. 

Hier is een speciale sectie gemaakt waarin ze in zijn gegaan op Vodafone buitenland. Verstandig is dus om tijdens jouw vakantie in het buitenland nooit buiten je bundel te bellen. In de Vodafone app kun je ook veel van deze zaken checken. Binnen je bundel kun je wel gewoon gebruik maken van de tarieven die voor jou van toepassing zijn. Maar buiten de bundel zal je voor Vodafone buitenland toch echt wat extra moeten betalen. Gelukkig valt het over het algemeen allemaal wel mee en zijn de tarieven niet super hoog in verhouding tot die van Nederland.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone