Vodafone contact

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone contact

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Op dit moment is Vodafone sim only nog altijd een super grote naam op het gebied van telefonie. Ze zijn de laatste tijd steeds populairder aan het worden, al helemaal door de prachtige deals van dit moment. We krijgen met regelmaat de vraag van mensen hoe zij contact op kunnen nemen met de klantenservice van deze aanbieder. Als ook jij rondloop met deze vraag dan is het een goed idee om dit artikel goed door te lezen. We laten je in dit artikel alles zien wat je moet weten over het maken van Vodafone contact met de klantenservice.

Kijk eerst even op de site

Nog voordat je de keuze maakt om Vodafone contact op te nemen via de mobiele telefoon zou je eens bij het overzicht van de klantenservice van Vodafone moeten kijken. Door te kijken naar de veel gestelde vragen is het namelijk zo dat je soms achter je antwoord kunt komen zonder dat je Vodafone contact hoeft op te nemen. Dit zorgt er dus voor dat je sneller geholpen kan worden. Hierdoor hoef je ook niet meer zo lang bij de klantenservice in de wacht te staan. Met Vodafone buitenland kun je ook buiten Nederland bellen.

De Vodafone klantenservice contacteren

Als je jouw vraag hier niet bij ziet staan dan is Vodafone contact opnemen een goed idee. Een aanzienlijk groot pluspunt van de Vodafone klantenservice is dat je hen kunt bereiken op een grote verscheidenheid aan mogelijke platformen en sites. Zo is het onder andere mogelijk om Vodafone contact op te nemen via Facebook of via de mail? Dankzij deze keuzemogelijkheden zal je een stuk sneller jouw vraag kunnen stellen aan het team van Vodafone.

Voor de Vodafone contact gegevens ben je op de site zelf op het juiste adres, hier staat alles op wat je maar nodig hebt voor het maken van Vodafone contact. Op de site zie je het nummer staan wat je kunt bellen. Let er wel op dat het op bepaalde tijdstippen het op de dag erg kan zijn bij de Vodafone klantenservice. Zo raden wij je aan om even in de avond te bellen. Vaak is het namelijk dan al wel een stuk rustiger. Het maken van contact met Vodafone is over het algemeen erg eenvoudig en gemakkelijk. Wel is het zo dat ze van Vodafone op het gebied van service niet de beste zijn. Dit is onder andere terug te zien in het feit dat ze hiervoor vrij lage beoordelingen krijgen van de voorgaande klanten. Het is maar dat je het weet!

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone