Vodafone klantenservice

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone klantenservice

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De meeste mensen zullen wel eens een keer van Vodafone sim only gehoord hebben. Deze aanbieder is natuurlijk super bekend als het aankomt op telefonie. Echter is het wel zo dat er veel mensen zijn die vragen hebben over deze dienst. Zo vragen veel mensen zich af hoe het zit met de kwaliteit van de klantenservice van Vodafone. Is het een goede service die je krijgt? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je hieronder namelijk allemaal zien!

De meeste mensen geven aan dat zij wel positief zijn over de diensten, maar dat er nog wel eens een keer iets mis wilt gaan met bepaalde facturen. Uit een onderzoek blijkt dat Vodafone de meeste klachten per 100.000 klanten kreeg in een jaar. Het bleek dat ruim 46% van de mensen niet bepaald positief waren over Vodafone contact met de klantenservice. Dit laat zien dat het niet echt een goede service is als je bekijkt hoe de klanten dit beoordelen. Ook op sites als Trustpilot zien we dat de mensen niet bepaald positief zijn. Houd er wel rekening mee dat de reviews altijd uiteen zullen lopen. Iemand die een goede ervaring heeft gehad zal namelijk veel minder snel een review plaatsen dan iemand die niet echt goed geholpen is. Hierdoor kan er sprake zijn van een vertekend beeld bij de reviews.

Contact opnemen met de klantenservice

Goed, maar wat als je nu toch echt contact op moet nemen met de klantenservice? Bijvoorbeeld met een vraag over een Vodafone simkaart of iets anders. In dit geval zijn er diverse manieren om in contact te komen met Vodafone zelf als je bepaalde vragen wilt stellen. Je kunt natuurlijk een van de winkels in ons land bezoeken, maar je kunt ook de live chat gebruiken of gebruik maken van het klantenforum. De telefoonlijnen zijn ook open tussen 8u en 21u van maandag tot zondag. Je hoeft vaak niet echt lang te wachten, dit is dus wel zo prettig. Als je niet tevreden bent met je abonnement dan is het mogelijk om bij Vodafone gebruik te maken van de speciale tevredenheidsgarantie. Je hebt hierdoor 30 dagen de tijd om het netwerk zelf eens te proberen. Mocht het je niet bevallen dan kan je het na deze periode gewoon opzeggen.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone