Vodafone winkels

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone winkels

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Iedereen in ons land is wel op de hoogte van het feit dat Vodafone een bekende aanbieder is op het gebied van telefonie. Sommige mensen die een nieuw abonnement willen hebben kijken op internet, weer een andere groep gaat liever naar de winkels. Stel dat jij nu ook een bepaalde vraag hebt die je wilt stellen aan Vodafone, wat is dan het beste om te doen? Moet je dan naar een van de Vodafone sim only winkels toe of kan je het online doen? Dat is precies wat we jou gaan laten zien!

Site: de plek voor eenvoudige vragen

Voor de mensen die vrij eenvoudige vragen hebben is het niet nodig om naar de winkels te gaan, je kunt namelijk eerst even online kijken. Door te kijken naar de veel gestelde vragen zal je nagenoeg in alle gevallen jouw antwoord wel ergens tussen zien staan. Dit scheelt je dus gelijk een tripje naar de stad. Als je niet in een stad woont waar een van de Vodafone zakelijk winkels zit dan is dit dus wel zo handig.

Mocht je overigens niet weten of je bij jou in de buurt een winkel kunt vinden dan zou je op de site van Vodafone even naar de Vodafone winkels shop finder moeten gaan. Aan de hand hiervan krijg je in een oogopslag te zien waar de winkels allemaal gevestigd zijn.

Langsgaan bij een van de Vodafone winkels

Voor een uitgebreid antwoord is het nooit een verkeerd idee om binnen te lopen bij een van de vele Vodafone winkels die je in ons land kunt vinden. Ze kunnen ook helpen om bijvoorbeeld de Vodafone voicemail in te stellen. Door te bellen zal je vaak voorzien zijn van een uitgebreider antwoord, dit zorgt er dan ook voor dat je met een geruster gevoel naar huis zult gaan. Op de site kan je dus alle Vodafone winkels vinden die er op dit moment open zijn, kijk dit zeker even door. Ook voor het afsluiten van een abonnement kun je naar de winkels toe gaan. Mocht je dit willen doen dan is het wel handig om je ID kaart of paspoort mee te nemen. In sommige gevallen is het namelijk verplicht om deze te laten zien, al helemaal als je een abonnement af wilt sluiten. Bij de aankoop van een telefoon heb je dit natuurlijk niet nodig.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone