Vodafone zakelijk

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone zakelijk

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De meeste mensen die op dit moment een contract hebben lopen voor een telefoonabonnement hebben een persoonlijk abonnement. Dit betekent eigenlijk niets meer dan dat je een abonnement hebt voor persoonlijke of privé gebruik. Echter zien we dat er ook een hoop mensen zijn die een telefoon gebruiken voor bij het werk. Voor deze groep mensen is het in sommige gevallen een stuk handiger om te kijken naar sim only Vodafone zakelijk. Wat is Vodafone zakelijk vraag je je af en waarom zou ook jij er naar moeten kijken? Dat is precies wat wij in dit artikel voor je zullen laten zien!

Vodafone zakelijk, wat is het eigenlijk?

Je hebt het hierboven al even kort kunnen lezen. Bij Vodafone zakelijk gaat het om een speciaal abonnement wat is bedoelt voor de mensen die een eigen zaak hebben of die een eigen onderneming beheren. Volgens de website van Vodafone is dit abonnement speciaal bedoelt voor alle Mkb’ers in Nederland die handiger gebruik willen maken van het Vodafone netwerk.

Je kunt door deze bijzondere abonnementsvorm heel erg eenvoudig over telefonie en internet beschikken voor jouw onderneming. Vodafone zakelijk is beschikbaar in talloze mogelijkheden en pakketten, we gaan hier straks nog wat verder op in. Ook in de Vodafone winkels kun je hiervoor langsgaan. Dankzij de voordelige tarieven kan het afsluiten van een Vodafone zakelijk abonnement een van de beste keuzes zijn die je als ondernemer maar kunt maken.

De voordelen

Je zal meerdere voordelen ondervinden bij het gebruik van Vodafone. Een van de grootste voordelen is dat je veel geld kunt besparen. Door deze voordelige tarieven is het voor een groot aantal ondernemers mogelijk om een zakelijk abonnement naast hun normale abonnement af te sluiten voor hun zakelijke aangelegenheden. Op die manier is het een stuk eenvoudiger om jouw privéleven en de zaken los van elkaar te houden, dit is iets waar nagenoeg iedere ondernemer wel behoefte aan heeft.

Tevens is het zo dat je voor het afsluiten van een Vodafone zakelijk abonnement talloze mogelijkheden kunt vinden om voor te kiezen. Wil je alleen telefonie hebben? Of zou je ook graag willen internetten op de werkvloer? De vele mogelijkheden maken het mogelijk om een persoonlijke keuze te maken. Je kunt de site van Vodafone zelf kan je alles terugvinden wat je moet weten over het afsluiten van Vodafone zakelijk. Denk hier bijvoorbeeld aan de huidige tarieven en aan de voorwaarden waar je aan moet voldoen als je zakelijk wilt afsluiten.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone