EU bundel Youfone

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

eu bundel youfone

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Er zijn heel wat mensen die op jaarbasis meerdere keren naar het buitenland afreizen. Of dit nu is voor vakantie of voor een zakelijke reis, je wilt ten alle tijden bereikbaar kunnen zijn. Voor deze mensen is het mogelijk om een EU bundel van Youfone sim only

Dankzij deze bundel ben je in staat om dankzij bundel overal in de EU te kunnen bellen en internetten. In dit artikel zullen wij je alles laten zien wat je maar moet weten over de EU bundel van Youfone dataflafond. Zo weet je na het lezen precies wat je kunt verwachten van deze aanbieder. Je wilt immers wel weten of je aanzienlijk veel geld kwijt in het buitenland voor jouw telefoongebruik!

Geen andere tarieven voor EU bundel Youfone dan in NL

In tegenstelling tot wat mensen nog wel eens denken is het niet meer zo dat je in het buitenland een heel hoog tarief moet betalen voor het bellen of internetten buiten de bundel. Op EU niveau is er namelijk een regel doorgevoerd die ervoor heeft gezorgd dat de lokale tarieven van de aanbieders ook in het buitenland zijn.

Youfone rekent dan ook de Nederlandse tarieven voor bellen en internetten. Buiten de EU zijn verbruikskosten zullen deze wel weer buiten de bundel vallen, mocht je dus bijvoorbeeld in Thailand zitten dan betaal je hier de tarieven voor die in dit land geldig zijn. Voor alle landen binnen de EU heb je dit probleem niet, hier kan je namelijk gewoon jouw normale tarieven gebruiken.

Goed, maar wat gebeurt er dan als jouw bundel opraakt in een land binnen de EU? Dit is het makkelijkste om in kaart te brengen aan de hand van een voorbeeld. Stel je hebt 20 minuten over in je huidige bundel en je belt vanuit Duitsland 25 minuten naar een vriend in Nederland. De 5 minuten buiten je bundel zal worden verrekend op basis van het buitenbundeltarief. Dit is dus net als in Nederland.

Mocht je een belplafond hebben ingesteld dan moet je goed opletten, deze werkt namelijk niet overal in de EU. Het is dus eigenlijk niet echt een speciale EU bundel van Youfone, het is eerder een bundel die je overal in de EU kunt gebruiken. Veel meer informatie over de verschillende soorten en pakketten van deze aanbieder kan je op de site zelf terugvinden. Er is overigens regelmatig een leuke Youfone reclame op TV of radio te horen met een leuke promotie. Door dit zelf even goed door te nemen zal je in een oogopslag kunnen zien wat Youfone voor jou zou kunnen betekenen.

youfone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone