Youfone prepaid kaart gebruiken

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


De kans is vrij groot dat je in bezit bent van een telefoonabonnement. Heel wat mensen hebben wel een abonnementje lopen bij een bepaalde aanbieder. Echter is er nog een alternatief, dit is door gebruik te maken van een zogeheten prepaid kaart. Door te kiezen voor een Youfone prepaid kaart zal je in staat zijn om super eenvoudig te bellen, zonder dat je aan een of ander contract vast zit. Hoe zit dit eigenlijk en wat zijn de voordelen van een prepaid kaart? Laten we daar eens even wat dieper op in duiken in dit artikel!

Wat is een Youfone prepaid kaart?

Prepaid kaarten werken door jouw account te laten “herladen” voordat je jouw telefoon in gebruik neemt. Het mooie van dit herladen is dat hier geen vast bedrag aan vast zit, dit kan je geheel zelf bepalen. Prepaid kaarten zijn dan ook maar beperkt te gebruiken. De meeste soorten Youfone prepaid kaarten komen met een vaste vervaldatum, vaak is dit 30 dagen. Dat betekent dat je 30 dagen de tijd om ze te gebruiken, anders vervalt het tegoed. Als al het krediet op een prepaid kaart is verbruik moet je er weer opnieuw geld op zetten voordat je hem kunt gebruiken. Veel prepaid-plannen met een looptijd van een maand hebben tegenwoordig een ton aan waarde. Er zijn een paar aanbieders die een periode van 28 dagen hanteren in plaats van 30 dagen. Als je een 28-daagse Youfone prepaid kaart moet je dus 13 keer per jaar opladen in plaats van 12 keer per jaar.

Waarom kiezen voor een prepaid kaart

Het belangrijkste voordeel van prepaid mobiele telefoons is de combinatie van vrijheid en controle die ze bieden. Met een prepaid mobiele telefoon zit je nooit vast aan een meerjarenplan met een bepaald aantal minuten per maand. Dit houdt dan ook in dat je niet zit te kijken met de extra kosten als je de limiet overschrijdt of de kosten die je betaald ter vergoeding bij het opzeggen van het contract. Je bent vrij om jouw beltegoed te gebruiken op de manier die je zelf prettig vindt. En wanneer het op is hoef je alleen maar een nieuw Youfone prepaid kaart te kopen, dit scheelt dus heel wat moeite. Meer informatie over de Youfone prepaid diensten kan je allemaal op de website terugvinden, kijk dit zeker even door.