Youfone voicemail uitzetten

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


De voicemail, er zijn maar weinig mensen die er nog echt gebruik van maken. De voicemail is van oorsprong bedoelt om je een overzichtje te geven van wie er gebeld had. Als het super belangrijk was kon de beller een bericht inspreken, echter doet bijna niemand dit meer. Vandaag de dag krijg je gewoon een appje wanneer iemand je heeft geprobeerd te bereiken, deze persoon weet namelijk dat je druk bezig bent. Door deze overbodigheid vragen veel mensen zich af hoe ze de Youfone voicemail kunnen uitzetten. Wij laten je in dit artikel zien hoe jij dit thuis eenvoudig en snel kunt doen.

Automatisch ingeschakelde voicemail

Bij iedereen zal de voicemail automatisch zijn ingesteld. Mocht je nog nooit jouw voicemail hebben beluisterd dan hebben we helaas wel pech, je zal namelijk de introductieboodschap moeten aanhoren. Deze kan best een tijdje duren, dit komt voornamelijk door het feit dat er verschillende vragen worden gesteld. Beetje overbodig natuurlijk, aangezien je hem toch wilt uitzetten. Hier zal je je nu eenmaal even over heen moeten zetten als jij jouw Youfone voicemail wilt uitzetten.

Voor een Youfone voicemail uitzetten kan je bellen naar 12339. Door dit nummer in te voeren zal je worden doorgestuurd naar een speciaal menu binnen de voicemail. In dit menu wordt er een kleine boodschap getoond waarin je moet aangeven of je jouw voicemail echt wilt uitzetten. Volgens de website van Youfone gelden er de volgende stappen voor het aan of uitzetten van een voicemail op jouw telefoon:
Schakel door als de telefoon niet wordt opgenomen, bel *61*1233# en hang op
Schakel door als je in gesprek bent, bel *67*1233# en hang op

Wanneer je direct doorschakelen naar voicemail wilt uitschakelen moet je bellen naar #21# en ophangen

Aan of uitzetten?

Of je jouw Youfone voicemail moet uitzetten of aan moet houden zal geheel aan jou liggen. Iedereen heeft namelijk andere voorkeuren voor zijn of haar toestel. Als je wel graag wilt weten of je gebeld bent en of iemand een bepaald bericht heeft achtergelaten raden wij aan om hem gewoon aan te laten staan. Mocht je het echt heel vervelend vinden dan is een Youfone voicemail uitzetten altijd een optie, echter loop je hiermee dus wel de mogelijkheid mis tot het afspelen van bepaalde berichten. Maak voor jezelf de keuze en volg de stappen uit dit artikel om jouw Youfone voicemail stop te zetten of juist aan te zetten.