Smartphone-ketting; een nieuwe trend?

Dat de smartphone tegenwoordig een belangrijk onderdeel van ons leven is geworden, dat weten veel mensen wel. Kijk maar eens in de stad, trein of bus. Iedereen zit naar zijn of haar smartphone te kijken. We delen ons leven op sociale media en houden er contact mee met vrienden en familie.

Maar de telefoon is ook iets dat je snel kwijt kan raken, er is nu in Berlijn een nieuwe trend ontstaan; de smartphone-ketting. Je telefoon hangt dan zeg maar als een soort keycord of handtas om je nek heen. Zo ben je jouw smartphone nooit meer kwijt! De smartphone ketting is ontwikkeld door het merk XOUXOU Berlin en is in diverse motiefjes verkrijgbaar. Zo match je jouw smartphone ketting met je outfit.

Handen vrij

Een groot voordeel van de ketting is dat je jouw handen vrij hebt en toch makkelijk bij je smartphone kunt komen. Als je de telefoon in je broekzak stopt, kan je er toch minder gemakkelijk bij komen. Wil je dan bijvoorbeeld even snel een foto schieten op een leuk moment, dan vertraagt dat door de telefoon uit je broekzak te moeten halen. Met de smartphone-ketting heb je dit probleem niet. Je kunt makkelijk bij de telefoon komen en eenvoudig een foto schieten. Daarnaast ziet het er natuurlijk erg stijlvol uit, zo’n telefoon op je nek. Wij denken dat deze 2 dingen bijdragen aan de populariteit van de smartphone-ketting. Doordat de ketting veel op Instagram te zien is, verwachten wij dat het niet lang meer zal duren voordat het in Nederland door zal breken.

De ketting is in principe met iedere telefoon te gebruiken. Ook als je een wat ouder model hebt in combinatie met een sim only, kun je er dus gewoon gebruik van maken. Heb je een andere telefoon op het oog bij een andere provider? Dan kun je Telfort opzeggen en een nieuwe afsluiten. Verlengen is natuurlijk ook een optie.