Telefoonscherm bron van veel bacteriën

Een smartphone is een zeer belangrijk onderdeel geworden van ons leven. We houden contact met vrienden, familie en kennissen via diverse applicaties. De telefoon gaat ook mee naar het toilet, om even een filmpje te kijken tijdens een grote boodschap. Doordat de mobiel zoveel gebruikt wordt, zorgt dit voor veel bacteriën op het scherm. Iets dat veel mensen vergeten.

Gedurende de dag komen er natuurlijk diverse bacteriën op je handen, bijvoorbeeld door het schudden van handen of het aanraken van deurknoppen om maar een voorbeeld te noemen. Je handen worden gedurende de dag vaak meerdere malen gewassen, maar in de tussentijd raak je wel je telefoon aan. Het kan dan ook voorkomen dat je telefoon meer bacteriën bevat dan een WC bril. Best wel smerig toch?

Maar weinig mensen maken hun telefoon schoon

Er zijn maar weinig mensen die zich realiseren dat een telefoon een heel vies apparaat kan zijn. En doordat het niet heel erg bekend is, maken ook maar weinig mensen hun telefoon schoon. Toch is dit een heel goed idee om te doen. Iedere week of om de week een schoonmaakbeurt zorgt ervoor dat de bacteriën gedood worden en dat je telefoon fris blijft. Maar hoe kun je de telefoon het beste schoonhouden? Bekijk ook de simyo aanbieding eens.

Brillendoekjes?

Wat misschien wel de beste manier is om heel gemakkelijk je telefoon schoon te houden, is door brillendoekjes. Natte brillendoekjes wel te verstaan. Bij de meeste supermarkten zijn deze doekjes te koop. Ze zijn bedoeld om brillen schoon te maken, want daar komen vaak vingerafdrukken en dergelijke op. Deze doekjes zitten vaak per stuk verpakt en kunnen dan ook heel gemakkelijk meegenomen, ze kosten vaak een paar centen paar stuk. Met deze doekjes maak je gemakkelijk je telefoon schoon en doordat er alcohol en andere middelen inzitten, worden bacteriën gedood. Wil je ook een goedkoop sim only abonnement afsluiten? Via onze website kun je alle providers met elkaar vergelijken.