LG v40 ThinQ

Bron: LG

We horen de laatste weken vooral veel nieuws en berichten over de nieuwe iPhone XS, het nieuwste toestel van Apple. Maar natuurlijk komen andere merken ook uit met nieuwe modellen, zo ook fabrikant LG met de V40 ThinQ. Dit is de opvolger van de V30 die in 2017 uitkwam. Het nieuwe toestel heeft maar liefst 5 camera’s. Drie camera’s op de achterkant en twee op voorkant. Dit maakte de telefoonfabrikant uit Zuid-Korea afgelopen donderdag bekend. Op 3 oktober is de officiële presentatie.

3 camera’s op de achterkant

We zien steeds vaker dat fabrikanten toestellen uitbrengen met meerdere lenzen. Dit lijkt een nieuwe trend te zijn. De specificaties van de camera’s zijn op dit moment nog niet bekend. Vermoedelijk betreft het een standaard lens, een groothoeklens en een ander soort lens. 3 oktober zal hier tijdens de officiële presentatie uiteraard meer over bekend worden.

Vingerafdrukscanner

Ook zou de V40 ThinQ over een vingerafdrukscanner beschikken. Daarnaast heeft LG gezegd dat het beeldscherm van het toestel 6,4 in gaat worden. De telefoon lijkt wat op het vorige model, maar zou een dunnere rand krijgen. Hierdoor wordt het meer een evolutie dan een revolutie, zoals we wel vaker bij nieuwe toestellen van andere fabrikanten zien. Een goede stap denken wij.

De nieuwe V40 ThinQ zal uiteraard ook weer in Nederland beschikbaar worden. De prijs is momenteel nog niet bekend, maar reken er maar op dat het geen goedkoop toestel zal worden. Uiteraard kan de telefoon als los toestel worden aangeschaft in combinatie met een sim only abonnement of men kan een lening afsluiten om het toestel te financieren.