Voor het slapen gaan je mobiel checken? Stop er direct mee!

Je kent het vast wel; voordat je gaan slapen pak je nog even je mobiele telefoon om je social media te checken, je e-mail te controleren en een appje te sturen naar je vrienden. Dit is best wel ‘normaal’ geworden in onze samenleving. Heel veel mensen doen dit maar het is eigenlijk heel erg ongezond. Het licht zorgt er namelijk voor dat je veel minder diep zult slapen. Met een Tele2 aanbieding zit je nooit verkeerd, want ze bieden namelijk onbeperkt data aan. Dan blijf je maar kijken! Bekijk onderstaand filmpje met een volledige uitleg:

Dus gewoon stoppen ermee! Wij willen adviseren om je telefoon gewoon beneden in de oplader te doen, zodat je niet in de verleiding komt. We weten ook wel dat veel jongeren hun mobiele telefoon gebruiken als wekker om de volgende dag wakker te worden, maar daar kun je best wel iets anders op verzinnen. Koop bijvoorbeeld gewoon een wekker!

Wil je trouwens een voordelig abonnement afsluiten? Dan kan dit via onze website. Je kunt ingeven naar wat voor abonnement je precies op zoek bent, bijvoorbeeld hoeveel data je wilt hebben en de vergelijker maakt vervolgens een selectie voor je met de beste aanbiedingen van dat moment. Zo weet je in ieder geval zeker dat de kosten voor je abonnement je in de nacht niet wakker houden!