Welke aanbiedingen zijn er?

Je hebt een toestel maar je hebt nog geen simkaart om te kunnen bellen. Op dit moment komen mobiele telefoon aanbiedingen perfect voor jou. Tegenwoordig kunnen mobiele internet abonnementen heel voordelig zijn. Immers, het toestel is reeds betaald en je hoeft alleen nog maar het abonnement te financieren. Goedkope aanbiedingen vind je niet overal, maar je kunt bij iedere aanbieder bij goed zoeken wel een interessant tarief vinden. We nemen een kijkje bij de beste sim only aanbiedingen.

Keuzes maken

verschillende smartphonesOf je nu een iPhone, BlackBerry, Samsung of weer een andere telefoon hebt, bij het zoeken naar een goede aanbieding draait het om het maken van de juiste keuze. Je kunt uit verschillende dingen  kiezen. Zo kun je deze aanbiedingen vergelijken aan de hand van het aantal belminuten dat je wordt aangeboden. Sommige mensen bellen zeer frequent en zien graag veel belminuten terug in hun abonnement , daar waar anderen nauwelijks bellen en liever tien euro betalen voor 1000 sms’jes, zonder hier belminuten bij te nemen. Natuurlijk is een 4G abonnement ook handig, zeker als je van snelheid houdt.

Dan is er ook nog de belangrijke keuze of je een abonnement met web neemt. De beste  aanbieding vind je doorgaans bij je beste aanbieders, kortom Vodafone, Hi, Ben, KPN, Simpel, T-Mobile, Youfone en Telfort. Zij bieden je onder anderen abonnementen in de vorm van bel + sms + web aan. Dan betaal je voor bijvoorbeeld 12 euro per maand om een jaar lang te kunnen profiteren van 125 minuten, onbeperkt sms’en en 500 MB dataverbruik. Dit is bij Vodafone het geval. Goedkope aanbiedingen vind je niet alleen bij bekende namen, ook een aanbieder als LycaMobile probeert zich te specialiseren in de beste abonnement. Dit is niet altijd even eenvoudig, daarom wordt er voornamelijk gekeken naar abonnement met internet of zonder een databundel.

Aanbieding aanschaffen

kaartHet aanschaffen van je abonnement is niet niks. Er zijn zoveel keuzes die je moet maken, vooral op financieel vlak. Uiteindelijk zal het los kopen van een toestel plus het aanschaffen van één van de vele abonnementen vrijwel nooit goedkoper zijn dan het nemen van een tweejarig abonnement, waar je de telefoon bij krijgt. Echter, wanneer je abonnement reeds verlopen is en je telefoon is intact, dan kun je overgaan tot aanbiedingen vergelijken. Het heeft dan namelijk zin. De beste aanbiedingen kun je dan gebruiken om binnen de kortste keren weer veel te kunnen bellen, sms’en of surfen op het internet. Ben jij iemand die veel belt? Dan kun je wellicht een 1000 belminuten abonnement aanvragen. Super voordelig en nergens zorgen over maken..

Bij het kiezen uit de beste abonnementen kun je het beste de website van de aanbieders raadplegen. Zij beschikken over een direct aanbod van honderden verschillende abonnementen. Alleen al bij Vodafone (124) en T-Mobile (140) kom je enorm veel aanbiedingen tegen. Je kunt echter nu al bepalen wat voor een budget je in gedachten hebt. Wanneer je een ruim  abonnement hebben wilt, denk dan aan een bedrag van pakweg 15 euro per maand. Wil je minder, dan zul je ook nog minder hoeven betalen.