Is een telefoon en internet een goede combinatie?

Een mobiel telefoon abonnement kun je op verschillende manieren verkrijgen. Één manier is het internet abonnement. Dit is een abonnement met internet, maar ook met belminuten en een aantal sms’jes. Op die manier ben je ruim voorzien van je dagelijkse behoefte, als het gaat om jouw mobiele telefoon. Het is natuurlijk wel van groot belang dat je goed zoekt naar de juiste onbeperkt internet aanbiedingen. Daarvoor ben je hier aan beland en je bent aan het juiste adres. Lees gauw verder om bekend te worden met het abonnement

Goedkoopste

Je hoeft niet per se veel internet op je abonnement te hebben. Sommige mensen zijn al meer dan tevreden wanneer ze überhaupt een voordeliger abonnement hebben kunnen vinden. Het zoeken van het juiste abonnement met internet begint bij het kiezen van de aanbieder. De prijs speelt een grote rol, maar vraag eens in je vriendenkring rond welke aanbieder nu het beste bevalt. Immers, er is niet een beste, dit hangt van de persoonlijke interpretaties van klanten af. Een abonnement met internet is dan ook een handig voorbeeld om over door te vragen.

Internet

Een abonnement met onbeperkt internet wordt de laatste maanden ook heel veel gekozen. In 2012 zijn het alleen Youfone en T-Mobile die dit aan hun klanten aanbieden. Bij Youfone werkt dit als volgt. Je krijgt 1,5 GB (wanneer je hier voor kiest). Wanneer dit op is, wordt je abonnement met internet vertraagd naar 64 KB per seconde. Dit is voldoende om gebruik te kunnen maken van Facebook of Whatsapp. Je hoeft hier niet voor te betalen. Bij T-Mobile heb je een onbeperkt internet bij het Smart Plus en iSmart abonnement. Beide zijn een abonnement met internet. Wanneer de bundel wordt overschreden, betaal je €4,95 om onbeperkt gebruik te kunnen maken van internet op je telefoon met een verlaagde snelheid.

Spotgoedkoop

Het goedkoopste abonnement met internet heb je al voor het lage bedrag van 3 euro. Natuurlijk, in dit geval heb je niet veel sms’jes en belminuten, namelijk maar 50. Echter, het blijft heel goedkoop voor als je bereikbaar wilt zijn. Bovendien is dit  abonnement maandelijks opzegbaar en dat zie je tegenwoordig niet overal meer.

Kortom, het nemen van een abonnement met internet levert eigenlijk alleen maar voordelen op. Wanneer je ook nog een telefoon moet kopen, is het beter om een abonnement te nemen waar je de telefoon bij krijgt. Uiteindelijk blijkt dit vaak goedkoper en het werkt net iets eenvoudiger. Wanneer je echter nog een toestel hebt liggen of je kunt er een lenen, dan zijn  internet aanbiedingen enorm handig, zeker als het om een geavanceerde telefoon – zoals een telefoon uit de Samsung Galaxy serie of een iPhone – gaat. Kijk snel bij je aanbieder voor de mogelijkheden, want de aanbiedingen zijn enorm voordelig!