Tele2 Sim Only

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Tele2 sim only

 

Vergelijk tele2 sim-only abonnement


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Provider Tele2 is inmiddels zeker geen onbekende meer in sim only land. Door de vele TV commercials is het tegenwoordig een zeer bekende provider, die naast gunstige tarieven een snel netwerk in beheer heeft.

De provider komt oorspronkelijk uit Zweden en heeft in Nederland een flinke naam voor zichzelf opgebouwd als het gaat om voordelig bellen, SMS’en en mobiel internetten.

Tele2 opkomst in Nederland

In eerste instantie was Tele2 voornamelijk actief op het reguliere vaste telecom netwerk en met het aanbieden van vast internet. Door te investeren in eigen 4G licenties en het opzetten van hun eigen netwerk, is de provider inmiddels ook een gevestigde naam op de mobiele smartphone telefoons en mobiele telefonie markt.

Naast ‘reguliere’ abonnementen in combinatie met een telefoon, heeft Tele2 ook een ruim aanbod op het gebied van telefoon abonnementen. Er is voor ieder wat wils, tegen een zeer gunstige prijs! Daarnaast staat het Tele2 netwerk ook als zeer goed bekend.

tele2 simkaart
Tele2 sim only

Tele2 sim only

Tele2 sim only – wat zijn de voordelen?

Sim only Tele2 – hoe werkt onbeperkt internet?

Tele2 – welk netwerk gebruikt de provider?

Welke voordelen heeft Tele2 sim only?

Wanneer is Tele2 een goede keuze?

Heeft sim only Tele2 ook onbeperkt internet?

Is mijn smartphone geschikt voor sim only?

Kan je besparen door over te stappen op sim only van Tele2?

Moet ik mijn simkaart vervangen wanneer ik overstap naar Tele2?

Is Tele2 sim only een goede provider?

Kan ik mijn telefoonnummer behouden bij overstap naar Tele2?

Wat is het verschil tussen prepaid en sim only?

Wat zijn de tarieven van sim only Tele2?

ziggo, tablets, verzekering, voorwaarden, 200, verlengen, eenvoudig, overstappen, geldig, aanvragen, nummer, hulp, voor bellen, gebruiken, vacatures, te gebruiken, dat bij, meer over, gegevens, maandelijks opzegbaar, 14 apple, hiermee, looptijd, de tele2, blijf, only vergelijken, huidige, europa, maanden, de nieuwsbrief, tele2 mobiel, nieuwsbrief, past, lees, algemene, only verlengen, je huidige, makkelijk, zakelijk, schrijf, vind, actuele, hiervoor, ik wil, minuut, mnd, automatisch, en onbeperkt, betaal, besparen, goedkope, mobile thuis, overstap, verzekeringen, btw, only sim, social, gebruikt, flexibel, waardoor, voordeel, je aan, volg, jouw, van tele2, bestellen, een abonnement met, nodig, elk, mobile vodafone, de volgende, elk weekend, klant, nieuws, verder, één, 20gb, weekend, weer, maak, volgende, elke, genoeg, naar een, meer informatie, gebruik van, heb, ziggo, telefoonnummer, en sms, betalen, toegang, om een, zoeken, keer, bestelling, ontvangt, klantvoordeel, bestel, landen, je niet, werken, binnen.

tele2

Kiezen voor een maandelijks opzegbaar Tele2 sim only abonnement

Sommige mensen vinden het prettig om niet vast te zitten aan een telefoonabonnement. Ook deze doelgroep kan bij Tele2 aankloppen. Je kunt namelijk zelf de keuze maken voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of bijvoorbeeld voor een 2-jarig contract op de factuur. Maar ook prepaid is een optie.

Tele2 sim-only – krijg je korting bij een langer abonnement bij Tele2?

Kies je voor de laatste optie, kan krijg je nog een extra korting bovenop de toch al voordelige tarieven van Tele2 sim only. Zo geeft de provider je dus zelf de keuze. Wil je zo voordelig mogelijk uit zijn? Dan kun je ervoor kiezen om voor 2 jaar het contract af te sluiten. Aanpassingen in de bundel kunnen overigens altijd worden doorgevoerd. Bel of internet je toch een stuk meer dan je vooraf gedacht had? Dan kun je deze wijziging heel gemakkelijk online doorvoeren. Dit kan via de app, online of door te bellen naar de klantenservice.

tele2 simonly

Bundels beschikbaar bij Tele2 abonnement met internet

Op het gebied van databundels is er veel keuze voor een sim-only bij Tele2. Zo kun je kiezen uit 1GB, 5GB, 10GB en zelfs een onbeperkte bundel op je simkaart. Dit is toch wel uniek voor een provider. Veel concurrenten bieden namelijk geen onbeperkt internet meer aan. Kijk je dus veel Youtube filmpjes of stream je veel muziek buiten de WIFI om? Dan is een onbeperkte bundel echt een aanrader. Je hebt nergens meer omkijken naar en kunt altijd en overal onbeperkt internetten op het razendsnelle 4G met het Tele2 abonnement. Ook heeft sim only Tele2 een 5G netwerk voor nog sneller internet. Je telefoon moet hier wel geschikt voor zijn. De nieuwste Apple iPhone is dat bijvoorbeeld.

Tele2 simonly, welke belbundels zijn er?

Op het gebied van belbundels is er iets minder keuze bij Tele2. Je kunt kiezen voor 100 belminuten / SMS of onbeperkt bellen. Deze laatste optie is overigens standaard wanneer je een onbeperkt data bundel kiest. Echt onbeperkt, dus onbeperkt bellen, sms’en en internetten kan voor €25,- per maand. Zo weet je in ieder geval zeker dat je nooit meer een onverwachte rekening krijgt aan het einde van de maand omdat je over de bundel heen gegaan bent. De bel- en databundel geldt overigens ook in de E.U. dat noemt men ook wel roaming.

Wanneer je dus op vakantie bent kun je gewoon uit dezelfde bundel bellen en internetten. Het Tele2 abonnement heeft wel een limiet van 6GB op de onbeperkte bundel in de E.U. gezet. Hier zul je dus wel rekening mee moeten houden als je in het buitenland verblijft.

Tele2 sim only, is een telefoon inbegrepen?

Als je voor een sim-only abonnement kiest, zul je zelf een smartphone moeten regelen. Dat kan een wat ouder model zijn zoals de iPhone 8 plus of iPhone X. Deze kun je refurbished redelijk voordelig aanschaffen en hebben dan vaak geen simlock.

Tele2 abonnement combineren met een telefoon

Maar je kunt natuurlijk ook voor een toplklasse smartphone zoals de iPhone 13 of een nieuw Android toestel gaan. Denk bijvoorbeeld aan het populaire model de Samsung Galaxy S22 of de iets oudere Samsung Galaxy S21. De keuze voor welke smartphone je wilt hebben is helemaal aan jezelf.

 

simkaart tele 2

Sim only vergelijken van Tele2? Tele2 heeft een goed netwerk tegen een gunstige prijs

Als je Tele2 abonnementen aan het vergelijken bent, is het zeker een goed idee om het abonnement van Tele2 mee te nemen. Het 4G smartphone netwerk is van goede kwaliteit en je zult op vrijwel alle plekken dan ook goed bereik hebben. Je kunt ook kiezen om gebruik te maken van het 5G netwerk tegen een kleine iets hogere tarieven.

Is mijn telefoon geschikt voor Tele2 sim only?

Nog niet iedere telefoon is geschikt voor 5G, dus controleer dat goed voordat je het 5G abonnement neemt. Daarnaast hebben de bundels zeer voordelige tarieven en kun je zelfs voor onbeperkt kiezen. In deze tijd met populaire diensten zoals Spotify (die veel data verbruiken) zijn veel mensen op zoek naar zo’n aanbod. Tele2 kan hierin voorzien tegen gunstige maandelijkse tarieven voor het abonnement. En dat alles op een betrouwbaar netwerk!

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone