Tele2 Sim Only

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 sim only

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Provider Tele2 is inmiddels zeker geen onbekende meer in sim only land. Door de vele TV commercials is het tegenwoordig een zeer bekende provider, die naast gunstige tarieven een snel netwerk in beheer heeft.

De provider komt oorspronkelijk uit Zweden en heeft in Nederland een flinke naam voor zichzelf opgebouwd als het gaat om voordelig bellen, SMS’en en mobiel internetten. In eerste instantie was Tele2 sim only voornamelijk actief op het reguliere vaste netwerk en met het aanbieden van vast internet. Door te investeren in eigen 4G licenties en het opzetten van hun eigen netwerk, is de provider inmiddels ook een gevestigde naam op de mobiele markt.

Naast ‘reguliere’ abonnementen in combinatie met een telefoon, heeft Tele2 sim only ook een ruim aanbod op het gebied van telefoon abonnementen. Er is voor ieder wat wils, tegen een zeer gunstige prijs!

tele2

Maandelijkse opzegbaar sim only abonnement

Sommige mensen vinden het prettig om niet vast te zitten aan een telefoonabonnement. Ook deze doelgroep kan bij Tele2 sim only aankloppen. Je kunt namelijk zelf de keuze maken voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of bijvoorbeeld voor een 2-jarig contract.

Kies je voor de laatste optie, kan krijg je nog een extra korting bovenop de toch al voordelige tarieven van Tele2. Zo geeft de provider je dus zelf de keuze. Wil je zo voordelig mogelijk uit zijn? Dan kun je ervoor kiezen om voor 2 jaar het contract af te sluiten. Aanpassen in de bundel kunnen overigens altijd worden doorgevoerd. Bel of internet je toch een stuk meer dan je vooraf gedacht had? Dan kun je deze wijziging heel gemakkelijk online doorvoeren.

Bundels beschikbaar bij Tele2

Op het gebied van databundels is er veel keuze voor een sim-only bij Tele2. Zo kun je kiezen uit 1GB, 5GB, 10GB en zelfs een onbeperkte bundel. Dit is toch wel uniek voor een provider. Veel concurrenten bieden namelijk geen onbeperkt internet meer aan. Kijk je dus veel Youtube filmpjes of stream je veel muziek? Dan is een onbeperkte bundel echt een aanrader. Je hebt nergens meer omkijken naar en kunt altijd en overal onbeperkt internetten op het razendsnelle 4G met het Tele2 sim only abonnement. Ook heeft Tele2 een 5G netwerk voor nog sneller internet. Je telefoon moet hier wel geschikt voor zijn.

Op het gebied van belbundels is er iets minder keuze. Je kunt kiezen voor 100 belminuten / SMS of onbeperkt bellen. Deze laatste optie is overigens standaard wanneer je een onbeperkt data bundel kiest. Echt onbeperkt, dus onbeperkt bellen, sms’en en internetten kan voor €25,- per maand. Zo weet je in ieder geval zeker dat je nooit meer een onverwachte rekening krijgt aan het einde van de maand omdat je over de bundel heen gegaan bent. De bel- en databundel geldt overigens ook in de E.U.

Wanneer je dus op vakantie bent kun je gewoon uit dezelfde bundel bellen en internetten. Het Tele2 sim only abonnement heeft wel een limiet van 6GB op de onbeperkte bundel in de E.U. gezet. Hier zul je dus wel rekening mee moeten houden als je in het buitenland verblijft.

Tele2 heeft een goed netwerk tegen een gunstige prijs

Als je sim only abonnementen aan het vergelijken bent, is het zeker een goed idee om het abonnement van Tele2 mee te nemen. Het 4G netwerk is van goede kwaliteit en je zult op vrijwel alle plekken dan ook goed bereik hebben. Je kunt ook kiezen om gebruik te maken van het 5G netwerk tegen een kleine extra vergoeding. Nog niet iedere telefoon is geschikt voor 5G, dus controleer dat goed. Daarnaast zijn de bundels zeer gunstig geprijsd en kun je zelfs voor onbeperkt kiezen. In deze tijd met populaire diensten zoals Spotify (die veel data verbruiken) zijn veel mensen op zoek naar zo’n aanbod. Tele2 kan hierin voorzien tegen een gunstig maandelijks tarief.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only