Minder vaak gekozen voor mobiel op afbetaling

Vanaf mei 2017 is het een stuk lastiger geworden om een mobiele telefoon bij je abonnement af te sluiten. Waar providers vroeger nog adverteerden met ‘gratis’ telefoons, is recentelijk gebleken dat dit eigenlijk gewoon een koop op afbetaling was. Slimme consumenten wisten dit natuurlijk al veel langer. Als je namelijk een abonnement afsloot met precies… Read More »

Smartphone is stuk! Wat nu?

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Als je een beetje bij wilt blijven met familie, vrienden en kennissen dan moet je bijna wel. Iedereen maakt tegenwoordig natuurlijk gebruik van applicaties zoals Facebook, Whatsapp & Snapchat. Voor deze applicaties heb je natuurlijk een smartphone nodig. Maar zo’n smartphone is ook best wel kwetsbaar. Een groot glazen… Read More »

3 verborgen Android functionaliteiten die jij nog niet kende

Android blijft een zeer populair platform. Het voordeel van Android is dat het niet gebonden is aan 1 merk telefoon (zoals bij de iOS het geval is). Veel verschillende fabrikanten maken gebruik van Android, wel hebben veel fabrikanten dan hun eigen ‘skin’ of bepaalde functionaliteiten toegevoegd aan het platform, maar in de basis blijft het… Read More »

Sneller maken van een Android telefoon

Veel mensen die een Sim Only abonnement afsluiten, moeten daarbij zelf een telefoon kopen. Dat zit namelijk niet inbegrepen. Omdat veel Android telefoons over het algemeen wat goedkoper zijn, hebben veel mensen deze telefoons. Maar wat nu als je Android telefoon wat traag begint te worden? Is daar iets aan te doen? In dit artikel… Read More »

Google Pixel impressie (video)

Google is natuurlijk al een lange tijd actief op de mobiele markt met het besturingssysteem Android. De zoekgigant heeft dit systeem namelijk ontwikkeld en veel fabrikanten maken hier gebruik van. Ook zijn er door de fabrikant al diverse Nexus modellen op de markt gebracht, waarbij er altijd samen gewerkt is met andere fabrikanten voor de… Read More »

Lockscreen iPhone omzeilen met dit trucje

Als je een iPhone hebt, dan staat daar natuurlijk informatie op die persoonlijk is. Denk aan bijvoorbeeld e-mails, toegang tot social media en diverse foto’s. Door je iPhone te voorzien van een lockscreen, moet je een wachtwoord ingeven om toegang te krijgen. Het is in het verleden al meerdere malen voorgekomen dat er trucjes waren… Read More »

Prepaid verliest aan populariteit

Kun jij je de tijden nog herinneren dat je beltegoed moest kopen voordat je kon bellen en sms’en? In de begintijd van de mobiele telefoon was het prepaid bellen heel gebruikelijk. Inmiddels zijn veel mensen overgestapt op bijvoorbeeld een Sim Only of een ander abonnement. Toch was er altijd nog een groep die een prepaid… Read More »

Zakelijk een abonnement afsluiten

In Nederland kiezen steeds meer mensen (al dan niet noodgedwongen) ervoor om zelfstandig (ZZP) verder te gaan. Als je een eigen zaak hebt dan kun je in principe de zakelijk gemaakte kosten aftrekken van de belasting. Ook als je zakelijk een telefoon gebruikt is dat dus mogelijk. Is dat een goede keuze voor de gemiddelde… Read More »

Haal het maximale uit je iPhone batterij

Als je een iPhone bezitter bent, dan komt het helaas soms voor dat je batterij bijna leeg is. We gebruiken telefoons in deze tijd een stuk vaker. Bijvoorbeeld voor het bekijken van online video’s, het spelen van spelletjes en het beluisteren van muziek. Dit kost allemaal batterij en het kan dus voorkomen dat jouw iPhone… Read More »

Geen super snel internet nodig? Kies dan voor 3G

Tegenwoordig moet alles sneller en beter. Alhoewel dat natuurlijk een goede ontwikkeling is, is het niet voor iedereen noodzakelijk. Laten we het eens hebben over de internet snelheid op een mobiele telefoon. Sinds enige tijd is er 4G beschikbaar waarmee je een stuk sneller kunt internetten. Maar zeker niet iedereen hoeft hiervan gebruik te maken.… Read More »