KPN Sim Only

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

kpn sim only

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

KPN staat misschien wel bekend als de sim only abonnement provider met het beste telefoon bereik door heel Nederland heen. Veel mensen geven aan dat ze vrijwel nooit zonder bereik zitten met hun smartphone op het KPN netwerk. Geen verkeerde keuze dus om een sim only abonnement van deze provider te vergelijken.

KPN heeft daarnaast ook de mogelijkheid om tijdens je contract over te stappen naar een andere (goedkopere) bundel, dit kan gewoon via de app. Handig als je bijvoorbeeld minder of juist meer data nodig hebt in een bepaalde periode.

Zo stap je zonder extra kosten over naar een andere bundel bij KPN sim only. Daarnaast kun je extra korting krijgen als je op jouw adres meerdere abonnementen hebt afgesloten. Je krijgt €5 per maand per abonnement korting als er meerdere mensen in jouw huishouden een KPN abonnement hebben. Zeker interessant om je ouders, broers of zussen ook een nieuwe klant van KPN sim only abonnement te laten worden of informatie te laten aanvragen.

Ze kunnen overstappen naar KPN en je huidige nummer en toestel blijven gebruiken. Dat kan de familie jaarlijks veel geld schelen. Er is ook een abonnement met onbeperkt internet te bestellen en vaak diverse aanbiedingen. Ook kun je dan gratis met de telefoons van de familie bellen onderling, helemaal mooi meegenomen natuurlijk!

KPN is de grootste provider

KPN is de grootste provider van mobiele telefonie in Nederland. Er zijn ook nog vele andere providers die op het KPN 4G netwerk diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Simyo, Youfone en nog vele anderen.

KPN heeft uiteraard ook zelf abonnementen beschikbaar. De sim only abonnementen zijn voordelig geprijsd en er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Je kunt eindeloos combinaties maken van bundels, looptijd en andere extra diensten bij je abonnement afsluiten. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een prepaid simkaart aan te schaffen of je abonnement te verlengen.

KPN simkaart
sim only kpn

KPN en Spotify

Spotify is de bekendste muziek streaming dienst. Je kunt hiermee legaal muziek streamen van vrijwel alle populaire artiesten. Bij KPN kun je dit in combinatie met je abonnement met korting afsluiten. 

Zo ben je altijd up-to-date van de laatste hits en kun je deze altijd en overal beluisteren, bijvoorbeeld op je mobiele telefoon of tablet. En dat ook nog eens tegen gereduceerde kosten. Als je thuis of op kantoor geen WIFI tot je beschikking hebt, heb je hier wel voldoende internetbundel voor nodig. Anders kan de factuur flink oplopen als je over de bundel heen gaat. Zorg dat je daar wel rekening mee blijft houden als je gaat vergelijken!

Zoals gezegd kun je eindeloos combineren met de diverse bundels die beschikbaar zijn. Er zijn verschillende soorten bundels beschikbaar waaronder Budget, Basis, Vooral Internet & Zorgeloos. Elke bundel heeft zo zijn voordelen en is toegepitst op een bepaalde type gebruiker. 

Zo is de bundel Vooral Internet gericht op mensen die weinig bellen en zich grotendeel op het internet bewegen. Denk hierbij aan sociale media zoals Facebook, Whatsapp & Twitter. Bundels kunnen geheel naar wens worden samengesteld, dus er is eigenlijk voor iedereen wel iets te vinden. Als je hier nog vragen over hebt kun je natuurlijk altijd een winkel bezoeken of de klantenservice benaderen.

KPN heeft uitstekend netwerk

Door het goede netwerk van KPN sim only heb je altijd en overal bereik en mobiel internet tot je beschikking van de hoogste kwaliteit.

Er zijn ook bundels beschikbaar waarbij je maandelijks geheel gratis Spotify Premium tot je beschikking krijgt (onbeperkt muziek luisteren zonder reclames), een echte aanrader voor de muziekliefhebber dus. Door te kiezen voor zo’n abonnement ben je mogelijk voordeliger uit dan wanneer je Spotify los afsluit! Luister je veel muziek onderweg? Neem dan wel een grote databundel, minimaal 10 GB maar misschien nog wel meer.

kpn simonly

Waarom voor KPN kiezen?

Aangezien KPN sim only abonnement de grootste provider van Nederland is en bij veel mensen bekend staat als het beste netwerk, zijn de verwachtingen vanzelfsprekend hoog.

Uiteraard kunnen klanten gebruik maken van het 4G netwerk, wat voor een snelle mobiele verbinding zorgt. Er is zelfs een zogenaamd 4G+ netwerk wat snelheden tot wel 225 Mbit per seconde kan halen. Ook heeft KPN inmiddels 5G ter beschikking voor klanten. De nieuwste Android toestellen van Samsung ondersteunen bijvoorbeeld 5G, maar ook de nieuwere iPhones kunnen met 5G overweg. Deze toestellen hebben vaak ook de mogelijkheid voor een esim, waarbij je geen fysieke kaart meer nodig hebt.

Wil je dus een goed bereik hebben in Nederland en daarbuiten en gebruik maken van snel mobiel internet? Of ben je een echte muziekliefhebber die geen genoeg kan krijgen van het streamen van muziek van Spotify? Dan is een KPN sim only abonnement absoluut een goede keuze. Je kunt de abonnementen op onze website vergelijken.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone