KPN Sim Only

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

KPN staat misschien wel bekend als de sim only abonnement provider met het beste bereik door heel Nederland heen. Veel mensen geven aan dat ze vrijwel nooit zonder bereik zitten op het KPN netwerk. Geen verkeerde keuze dus om een sim only abonnement van deze provider te vergelijken.

KPN heeft daarnaast ook de mogelijkheid om tijdens je contract over te stappen naar een andere (goedkopere) bundel, handig als je bijvoorbeeld minder of juist meer data nodig hebt in een bepaalde periode.

Zo stapt u zonder extra kosten over naar een andere bundel. Daarnaast kun je extra korting krijgen als je op jouw adres meerdere abonnementen hebt afgesloten. Je krijgt €5 per maand per abonnement korting als er meerdere mensen in jouw huishouden een KPN abonnement hebben. Zeker interessant om je ouders, broers of zussen ook een KPN sim only abonnement af te laten sluiten. Dat kan de familie jaarlijks veel geld schelen. Ook kun je dat gratis met familie bellen, helemaal mooi meegenomen natuurlijk!

KPN is de grootste providers van mobiele telefonie in Nederland. Er zijn ook nog vele andere providers die op het KPN netwerk diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Simyo, Youfone en nog vele anderen.

KPN heeft uiteraard ook zelf abonnementen beschikbaar. De sim only abonnementen zijn voordeliger geprijsd en er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Je kunt eindeloos combinaties maken van bundels en andere extra diensten bij je abonnement afsluiten.

Ben Sim Only

KPN en Spotify

Spotify is de bekendste muziek streaming dienst. Je kunt hiermee legaal muziek streamen van vrijwel alle populaire artiesten. Bij KPN kun je dit in combinatie met je abonnement met korting afsluiten. Als je trouwens een voordeliger alternatief zoekt, kan Youfone een optie zijn.

Zo ben je altijd up-to-date van de laatste hits en kun je deze altijd en overal beluisteren. En dat ook nog eens tegen gereduceerde kosten. Als je thuis of op kantoor geen WIFI tot je beschikking hebt, heb je hier wel voldoende internetbundel voor nodig. Zorg dat je daar wel rekening mee blijft houden als je gaat vergelijken!

Zoals gezegd kun je eindeloos combineren met de diverse bundels die beschikbaar zijn. Er zijn verschillende soorten bundels beschikbaar waaronder Budget, Basis, Vooral Internet & Zorgeloos. Elke bundel heeft zo zijn voordelen en is toegepitst op een bepaal type gebruiker.

Zo is de bundel Vooral Internet gericht op mensen die weinig bellen en zich grotendeel op het internet bewegen. Denk hierbij aan sociale media zoals Facebook, Whatsapp & Twitter. Bundels kunnen geheel naar wens worden samengesteld, dus er is eigenlijk voor iedereen wel iets te vinden.

Door het goede netwerk van KPN heb je altijd en overal bereik en mobiel internet tot je beschikking van de hoogste kwaliteit.

Er zijn ook bundels beschikbaar waarbij je geheel gratis Spotify Premium tot je beschikking krijgt (onbeperkt muziek luisteren zonder reclames), een echter aanrader voor de muziekliefhebber dus. Door te kiezen voor zo’n abonnement ben je mogelijk voordeliger uit dan wanneer je Spotify los afsluit!

Waarom voor KPN kiezen?

Aangezien KPN de grootste provider van Nederland is en bij veel mensen bekend staat als het beste netwerk, zijn de verwachtingen vanzelfsprekend hoog.

Uiteraard kunnen klanten gebruik maken van het 4G netwerk, wat voor een snelle mobiele verbinding zorgt. Er is zelfs een zogenaamd 4G+ netwerk wat snelheden tot wel 225 Mbit per seconde kan halen.

Wil je dus een goed bereik hebben in Nederland en daarbuiten en gebruik maken van snel mobiel internet? Of ben je een echte muziekliefhebber die geen genoeg kan krijgen van het streamen van muziek van Spotify? Dan is een KPN sim only abonnement absoluut een goede keuze. Je kunt de abonnementen op onze website vergelijken.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN