Simpel Sim Only vergelijken

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simpel sim only

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wanneer je een sim only Simpel abonnement kiest, dan is er veel mogelijk. Sommige mensen stappen over om simpelweg meer waar voor hun geld te krijgen. Anderen hebben nu een prepaid en willen toch liever nooit zonder beltegoed komen te zitten.

Voor deze laatste groep is de provider Simpel sim only een absolute aanrader. Je kunt bij Simpel namelijk al voor €3,50 per maand een sim-only abonnement afsluiten, inclusief data. Je hebt dan wel een vrij kleine sim only bundel, maar zo kun je wel heel goedkoop mobiel blijven. Vaak is een sim only van Simpel voordeliger dan wanneer je voor prepaid kiest. Daarnaast is er de mogelijkheid om een zogenaamd ‘belplafond’ in te stellen. Hier is de provider Simpel uniek in.

Handig voor ouders die hun kinderen een telefoon meegeven met een sim only abonnement, zo kan er nooit meer worden gebeld dan is afgesproken en komt men niet voor een financiële verassing te staan aan het einde van de maand. De simpel klantenservice kan uiteraard helpen om dit in te stellen. De tarieven van Simpel sim only abonnementen zijn zeer scherp te noemen.

Simpel

Geen kredietcheck bij Simpel

Een ander voordeel van simonly provider Simpel is dat er geen kredietcheck gedaan wordt. Dit is voor een bepaalde groep erg belangrijk. Met de recente kredietcrisis is toch een grote groep in de financiële problemen gekomen, waardoor meer mensen een BKR registratie hebben. Die groep kan dus bij sim-only provider Simpel terecht voor een abonnement.

Bij veel providers wil dit zeggen dat je dan geen abonnement af kunt sluiten, zelfs als dit voor een zeer laag bedrag per maand is. Simpel heeft hier veel naamsbekendheid mee behaald destijds. Veel mensen kennen de simonly provider Simpel dan ook van de vinger poppetjes reclames. 

Simpel heeft voordelige sim-only bundels

Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Ze liften dus mee op een landelijk netwerk en dit zorgt ervoor dat er landelijk goed bereik is. Ook ontbreekt sim-only 4G natuurlijk niet bij de sim-only abonnementen. Op het gebied van bundels is er veel keuze, alhoewel je sommige andere providers meer kunt combineren.

Sim only bundels

Dit is niet erg, want Simpel heeft veelvoorkomende sim only bundels beschikbaar die voldoende zouden moeten zijn. Zo heeft bijvoorbeeld de meest gekozen bundel 2GB data en 250 belminuten en onbeperkt SMS’en, meer dan voldoende voor de gemiddelde sim-only gebruiker. Natuurlijk kun je ook een grotere bundel afsluiten bij Simpel. Standaard sluit je een sim only abonnement af voor 2 jaar bij Simpel, maar jezelf korter vastleggen kan ook.

Simpel abonnement afsluiten

Je kunt er echter ook voor kiezen om een sim only abonnement voor 1 jaar af te sluiten, de maandelijkse simonly kosten stijgen hier echter wel mee. Veel andere sim only providers geven de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen (het abonnement wordt daar vaak wel weer iets duurder van), bij Simpel ontbreekt deze optie. Dit is echter geen probleem voor de meeste mensen, omdat je toch niet zo snel wisselt van sim-only provider.

Belplafond mogelijkheid

Simpel heeft redelijk wat bekendheid gekregen door het aanbieden van een belplafond bij sim-only. Veel ouders willen hun kinderen een mobiele telefoon meegeven, te gebruiken voor noodgevallen. Natuurlijk gaat dit in de praktijk anders. Kinderen gebruiken hun mobiele telefoon om vriendjes en vriendinnetjes te bellen en zo kan de simonly belbundel van Simpel snel leeg raken. Dit kan flink in de papieren gaan lopen als er veel over de bundel heen gegaan wordt. Hier heeft Simpel iets slims voor bedacht, het zogenaamde belplafond.

Sim only belplafond

Hierdoor kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de telefoon als de bundel op is. Maar wat nu als de bundel op is en er moet toch gebeld worden, bijvoorbeeld naar de ouders? Er kunnen bij Simpel sim only abonnementen telefoonnummers worden geprogrammeerd welke altijd kunnen worden gebeld, dus ook als de sim-only bundel op is.

De app van Simpel

Natuurlijk heeft Simpel ook een applicatie die beschikbaar is voor klanten. Hiermee kan worden gekeken hoeveel data en belminuten er nog zijn voor deze maand. Dat is zeker handig, want zo zorg je ervoor dat je niet over de sim-only bundel heen gaat. Zeker het gebruik van data kan in deze tijd met Youtube, Spotify en andere data verslindende applicaties behoorlijk snel gaan.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone