Simpel Sim Only

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simpel sim only

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wanneer je een sim only abonnement kiest, dan is er veel mogelijk. Sommige mensen stappen over om simpelweg meer waar voor hun geld te krijgen. Anderen hebben nu een prepaid en willen toch liever nooit zonder beltegoed komen te zitten.

Voor deze laatste groep is de provider Simpel sim only een absolute aanrader. Je kunt namelijk al voor €2,50 per maand een abonnement afsluiten, inclusief data. Je hebt dan wel een vrij kleine bundel, maar zo kun je wel heel goedkoop mobiel blijven. Vaak voordeliger dan wanneer je voor prepaid kiest. Daarnaast is er de mogelijkheid om een zogenaamd ‘belplafond’ in te stellen.

Handig voor ouders die hun kinderen een telefoon meegeven met een abonnement, zo kan er nooit meer worden gebeld dan is afgesproken en komt men niet voor een financiële verassing te staan aan het einde van de maand. De tarieven van Simpel sim only abonnementen zijn zeer scherp te noemen.

Simpel

Geen kredietcheck bij Simpel

Een ander voordeel van provider Simpel is dat er geen BKR check gedaan wordt. Dit is voor een bepaalde groep erg belangrijk. Met de recente kredietcrisis is toch een grote groep in de financiële problemen gekomen, waardoor meer mensen een BKR registratie hebben.

Bij veel providers wil dit zeggen dat je dan geen abonnement af kunt sluiten, zelfs als dit voor een zeer laag bedrag per maand is. Simpel heeft hier veel naamsbekendheid mee behaald destijds. Veel mensen kennen de provider dan ook van de vinger poppetjes reclames. Een andere bekende provider is BEN, ook bekend van de reclames.

Simpel heeft voordelige bundels

De provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Ze liften dus mee op een landelijk netwerk en dit zorgt ervoor dat er landelijk goed bereik is. Ook ontbreekt 4G natuurlijk niet. Op het gebied van bundels is er veel keuze, alhoewel je sommige andere providers meer kunt combineren.

Dit is niet erg, want Simpel heeft veelvoorkomende bundels beschikbaar die voldoende zouden moeten zijn. Zo heeft bijvoorbeeld de meest gekozen bundel 2GB data en 250 belminuten en onbeperkt SMS’en, meer dan voldoende voor de gemiddelde gebruiker. Natuurlijk kun je ook een grotere bundel afsluiten. Standaard sluit je een abonnement af voor 2 jaar.

Je kunt er echter ook voor kiezen om een abonnement voor 1 jaar af te sluiten, de maandelijkse kosten stijgen hier echter wel mee. Veel andere sim only providers geven de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen (het abonnement wordt daar vaak wel weer iets duurder van), bij Simpel ontbreekt deze optie. Dit is echter geen probleem voor de meeste mensen, omdat je toch niet zo snel wisselt van provider.

Belplafond mogelijkheid

Simpel heeft redelijk wat bekendheid gekregen door het aanbieden van een belplafond. Veel ouders willen hun kinderen een mobiele telefoon meegeven, te gebruiken voor noodgevallen. Natuurlijk gaat dit in de praktijk anders. Kinderen gebruiken hun mobiele telefoon om vriendjes en vriendinnetjes te bellen en zo kan de belbundel snel leeg raken. Dit kan flink in de papieren gaan lopen als er veel over de bundel heen gegaan wordt. Hier heeft Simpel iets slims voor bedacht, het zogenaamde belplafond.

Hierdoor kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de telefoon als de bundel op is. Maar wat nu als de bundel op is en er moet toch gebeld worden, bijvoorbeeld naar de ouders? Er kunnen bij Simpel sim only abonnementen telefoonnummers worden geprogrammeerd welke altijd kunnen worden gebeld, dus ook als de bundel op is.

De app van Simpel

Natuurlijk heeft de provider ook een applicatie die beschikbaar is voor klanten. Hiermee kan worden gekeken hoeveel data en belminuten er nog zijn voor deze maand. Dat is zeker handig, want zo zorg je ervoor dat je niet over de bundel heen gaat. Zeker het gebruik van data kan in deze tijd met Youtube, Spotify en andere data verslindende applicaties behoorlijk snel gaan.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only