Simyo Sim Only

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simyo sim only

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De provider Simyo is alweer enige tijd actief op de markt. Ze bieden zeer voordelige tarieven voor sim only abonnementen aan op het netwerk van KPN, wat landelijk als zeer goed bekend staat.

Simyo sim only ook maandelijks opzegbaar?

Naast lage tarieven is het bij een Simyo aanbieding abonnement ook mogelijk om maandelijks op te zeggen. Je kunt als klant zelf de keuze maken of je voor langere tijd klant wilt worden (je krijgt dan een korting) of per maand opzegbaar sim-only wilt hebben. Dit geeft een stuk extra vrijheid, wat zeker een rol speelt in de populariteit van de provider. Zodra je klant bent kun je in je eigen online omgeving of app (Mijn Simyo genaamd) het abonnement altijd naar wens aanpassen, ook als je het simonly abonnement naar beneden wilt bijstellen.

Ook als je tegen het einde van de maand wat krap zit in het aantal MB’s dat je nog over hebt, kun je wat extra data inkopen. Zo voorkom je een hoge rekening voor buiten de bundel gebruik van data. Dit alles kan overigens ook in de gratis verkrijgbare app van Simyo worden gedaan.

Je kunt dus altijd en overal aanpassingen doorvoeren. Maar ook als je liever iemand spreekt is dat mogelijk. Je kunt namelijk geheel gratis contact opnemen met de klantenservice. Al deze zaken gaan zeker niet onopgemerkt, in 2016 is Simyo namelijk opnieuw verkozen tot beste provider door de Consumentenbond. Dat is al de tiende keer op rij!

simyo

Betrouwbaar KPN netwerk

Simyo sim only, welk netwerk gebruikt de provider?

Simyo is aangesloten op het betrouwbare en stabiele netwerk van KPN. Hierdoor hebben klanten goed bereik door het hele land heen, ook is de 4G dekking van Simyo zeer goed.

Klanten hoeven zich dus niet te storen aan traag ladende websites door een beperkte 4G dekking. 4G is overigens zonder bijkomende kosten beschikbaar voor klanten van Simyo. Mits je telefoon of smartphones het ondersteund natuurlijk. De kwaliteit van de geleverde diensten is dus zeer hoogwaardig.

Op internet zijn er vele positieve reviews te vinden van tevreden klanten over de sim only abonnement van Simyo. Op de website van Simyo is een klantenbeoordeling te vinden, op het moment van schrijven geven klanten de provider een dikke 8!

Bundels bij Simyo

De bundels die worden aangeboden door Simyo sim only provider zijn overzichtelijk en te combineren. Je zult eerst de keuze moeten maken of je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt hebben, of dat een jaarcontract ook in orde is.

Kies je voor een Simyo abonnement met jaarcontract, betaal je namelijk minder per maand. Je ziet dit vaker terugkomen bij andere providers. De verschillen per maand in de kosten zijn niet enorm (een paar euro per maand, afhankelijk van de bundel die je kiest).

Hoeveel data kiezen bij je Simyo abonnement?

Maar het is wel iets waar je even over na moet denken. Daarna kun je kiezen uit een bel bundel van 100, 300 of onbeperkte belminuten en sms. Door de komst van Whatsapp, Social media en andere applicaties bellen we natuurlijk steeds minder. Toch is het prettig om voldoende belminuten in voorraad te hebben.

Kies daarom voor sim only simkaart vergelijken om de meeste belminuten te hebben tegen de laagste prijs. Je kunt bijvoorbeeld je huidige abonnement eens bekijken om te bepalen wat je nodig hebt. Je kunt beter iets teveel belminuten hebben dan te weinig. Achteraf bijbetalen is namelijk duurder dan vooraf inkopen. Aangezien je bij Simyo je bundel altijd kunt bijstellen, kun je er ook voor kiezen om eerst een wat grotere bundel afsluiten en eventueel later naar beneden bij te stellen.

Op het gebied van mobiel internet databundels is er ook voldoende keuze. Je bent niet verplicht om een databundel af te sluiten, maar veel mensen zullen dit toch graag doen. Je hebt de keuze uit 1000, 2000 of 4000 MB per maand. Voor veel gebruikers zal 2000 MB meer dan voldoende zijn, maar ook deze bundel kan maandelijks worden bijgesteld. Mocht je werkelijke verbruik dus hoger of lager liggen, kun je dit altijd achteraf aanpassen. In de app van Simyo kun je gedurende de maand je data verbuik bijhouden, bijvoorbeeld op je iPhone of Samsung Galaxy. Op basis hiervan kun je een beslissing nemen.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone