Youfone Sim Only

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

youfone sim only

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Provider Youfone is onderhand een zeer bekende provider geworden op de sim only markt. Je kunt niet alleen voordelig bellen, maar maakt ook gebruik van het betrouwbare landelijke KPN netwerk. Zo heb je vrijwel overal bereik (ook in gebouwen) en dat tegen de zeer lage tarieven die beschikbaar zijn bij de Youfone sim only abonnementen.

Bij de provider heb je ook de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen, voor deze dienst betaald je in verhouding wel iets meer. Het alternatief is om voor een 2 jarig contract te kiezen bij Youfone en zo nog meer te besparen op je maandelijkse kosten. Ook is het Youfone dataplafond een mogelijkheid.

De provider Youfone

De provider bestaat sinds 2008 en was in de begintijd vooral actief op internet. Door de lage tarieven in combinatie met het betrouwbare KPN netwerk, viel de provider al snel op. Inmiddels is Youfone behoorlijk bekend door het hele land heen. De opvallende TV & radio commercials van de provider hebben hier zeker aan bijgedragen.

De provider is vooral bekend om de lage prijzen die beschikbaar zijn voor de Youfone sim only abonnementen, maar daar stopt het zeker niet. In 2017 is de provider door onderzoeksbureau Opiness namelijk uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland. Prettig om te weten als je overweegt om klant bij ze te worden!

youfone
Youfone sim only

Youfone sim only

Is mijn smartphone geschikt voor Youfone sim only?

Youfone sim only – wanneer kiezen voor deze provider?

Youfone simonly – is het een goede provider?

Kun je extra korting krijgen bij Youfone?

Kan ik mijn telefoonnummer behouden bij overstap naar Youfone?

Is mijn telefoon geschikt voor Youfone sim only?

Is sim only van Youfone de juiste keuze voor mij?

Wat zijn de tarieven van Youfone?

Moet je zelf een telefoon regelen bij sim only?

Mobiel internet bij sim only van Youfone

De gemiddelde smartphone gebruik neemt als lang geen genoegen meer met 3G internet. 4G is inmiddels de standaard en ook hier scoort de provider punten.

Het 4G+ abonnement is namelijk uitgeroepen tot snelste mobiel internet van Nederland. Doordat de provider gebruik maakt van het KPN netwerk is de dekking voor 4G ook nog een heel goed. Hierdoor heb je vrijwel overal goed bereik en hoef je vrijwel nooit meer te worden op trage verbindingen.

Want niets is zo vervelend als een website of applicatie die traag laad, zeker als je haast hebt! De 4G abonnementen zijn overigens niet standaard. Er is een kleine extra vergoeding voor om hier gebruik van te maken.

Voor de groep die nog een wat oudere telefoon Apple iPhone of Samsung Galaxy heeft waar nog geen 4G mogelijkheden op aanwezig zijn is dit prettig. Ze betalen zo minder voor het abonnement. Wie wel 4G op zijn telefoon heeft, kan voor een kleine extra vergoeding gebruik maken van de snelle internet verbinding van Youfone.

Bundels voor je telefoon – bellen & online

Zoals al eerder aangegeven heb je bij de provider de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Dit geeft je extra flexibiliteit. Als je bijvoorbeeld veel reist en je abonnement gedurende je reizen wilt stop zetten (zodat je niet voor niets betaald) kan deze optie interessant voor je zijn.

Maar ook als je niet zo bent van jezelf voor langere tijd vastleggen is dit een goede optie. Heb je er geen moeite mee om voor langere tijd een abonnement af te sluiten? Kies dan voor het 2-jarig abonnement van Youfone. Door voor deze optie te kiezen bespaar je al snel een paar euro per maand extra, dat is mooi meegenomen natuurlijk!

Youfone bundels

Er zijn 3 belbundels beschikbaar: 125, 275 en onbeperkt bellen. Als je geen idee hebt hoeveel je momenteel belt, is het een goed idee om eens naar je huidige abonnement (of eventueel prepaid) provider te kijken.

Vaak kun je online wel een inzicht krijgen van de gebelde minuten en op basis van een gemiddelde een keuze maken. Daarnaast moet je voor jezelf bepalen of je gebruik wilt maken van 4G internet.

Sim only Youfone heeft hier een scheiding in gemaakt. Als je telefoon het niet ondersteund is het natuurlijk zonde om ervoor te betalen.
De meeste moderne smartphone ondersteunen dit echter wel, dus veel mensen zullen hiervoor kiezen. De internet snelheid is namelijk tot wel 15X sneller t.o.v. 3G, wat dus zeker de moeite waard is.

Sim only internet bundels

De 4G databundels die beschikbaar zijn: 1750, 2500, 3000, 5500 en onbeperkt internet. Een SMS bericht telt als 1 belminuut. Meer dan voldoende keuze dus. Het onbeperkte internet is zeker uniek, er zijn namelijk nog maar weinig providers die dit aanbieden.
Ben je een grootverbruiker van mobiele data, dan ben je bij Youfone dus zeker op je plek! Je hoeft je dan nooit meer zorgen te maken over oplopende kosten omdat je meer MB’s verbruikt hebt dan er in je bundel zaten.

Andere voordelen

Als je kiest voor de provider betaal je geen aansluitkosten, verschillende andere providers doen dit wel. Dit is een extra (eenmalige) besparing die toch mooi is meegenomen.

Daarnaast is het uiteraard mogelijk om je huidige telefoonnummer te behouden. Zo hoef je niet ale je vrienden, familie en kennissen je nieuwe nummer door te geven.

De transitie naar de nieuwe provider verloopt op deze manier vlekkeloos. Deze service is overigens gratis. De app van Youfone kan gratis worden gedownload. Hier kun je alles instellen en eventuele wijzigingen in je bundel doorvoeren.

Mocht je toch graag met een servicemedewerker bellen, kun je geheel kosteloos contact op nemen met de klantenservice.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone