Over ons

Wij geloven dat een mobiel abonnement niet duur hoeft te zijn. Via onze website zorgen wij ervoor dat jij de beste sim only deals kunt vinden bij de bekende Nederlandse providers! Wist je trouwens dat we dit al sinds 2012 doen?

Ons verhaal

In 2012 kwamen wij tot de conclusie dat veel Nederlanders teveel betalen voor mobiele telefonie. Destijds was het nog gebruikelijk om een abonnement en toestel combinatie af te nemen bij een provider. Er werd geadverteerd met “gratis” telefoons bij het abonnement.

We zagen toen al in dat dat je het toestel gewoon zelf betaalde in vaste maandelijkse termijnen. Later zijn de regels hiervoor aangepast en moeten de providers een prijs voor het abonnement vermelden en een maandelijks bedrag voor het toestel.

Veel mensen sloten destijds een nieuw abonnement af met een nieuw toestel, terwijl het huidige toestel nog in prima staat was. Dat is niet alleen zonde van het geld, maar zorgt ook voor een onnodige druk op het milieu.

Door een sim only abonnement af te sluiten kun je flink besparen op je maandelijkse kosten. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu. Wij helpen je om de beste sim only deals te vinden bij de bekende Nederlandse providers. Zo betaal je nooit teveel!

Afdelingen

Wil je contact met ons opnemen? Hieronder staan de e-mailadressen van de diverse afdelingen:

Klantenservice: helpdesk@simonlyonbeperktinternet.com

Algemeen / PR: info@simonlyonbeperktinternet.com