T-Mobile Sim Only

Alle T-Mobile sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

T-mobile sim only

Betrouwbaar netwerk
 Onbeperkt internet mogelijk
5G internet mogelijk

Vergelijk T-Mobile sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Provider T-Mobile is een grote speler op de markt in Nederland. Ze zijn #3 in ons land. Oorspronkelijk komt de provider overigens uit Duitsland. Ze hebben provider Orange & Ben overgenomen en hadden toen direct een groot aandeel van de markt. Wil je een sim only abonnement van de provider? Dat kan via onze website.

Vrijwel iedereen kent de provider tegenwoordig in Nederland. In vrijwel alle grote steden is dan ook bijna altijd wel een fysieke winkel te vinden. Maar T-Mobile doet ook veel via het internet en is uiteraard actief in de sim only markt. Tarieven voor sim-only zijn voordelig en alle klanten hebben toegang tot een snelle 4G internet netwerk bij de abonnementen van de provider. Je kunt ook unlimited (onbeperkt) internet afsluiten bij je bundel en kiezen voor een esim kaart voor je smartphone. Ook staat de klantenservice van de provider goed bekend. Vergelijk je abonnement op onze website.

Mocht je dus ooit contact met T-Mobile sim only klantenservice op moeten nemen, dan kun je er vanuit gaan dat je goed wordt geholpen. Met de T-Mobile app kun je ook veel zelf regelen. Het is echter niet vaak nodig om contact op te nemen, want het bereik en kwaliteit van het netwerk is zeer goed. Ook kun je in het eigen online portal veel zelf regelen. Toch is het een prettig idee dat je gewoon met een echt persoon kunt bellen als het nodig is.

t-mobile simkaart
T-mobile sim only

T-Mobile sim only

T-mobile sim only

T-mobile sim only – kies jij voor deze provider?

Is het abonnement bij T-Mobile maandelijks opzegbaar?

Wat zijn de voordelen van T-Mobile als provider?

Kun je korting krijgen bij T-Mobile?

Wanneer is sim only een goede keuze?

Moet je zelf een telefoon regelen bij sim only?

Is mijn smartphone geschikt voor sim only?

Moet ik mijn simkaart vervangen?

Kan ik mijn telefoonnummer behouden bij overstap naar T-Mobile?

T-Mobile simonly – is het een goede provider?

Heeft T-Mobile ook onbeperkt internet?

Hoe werkt het bij T-Mobile in het buitenland?

Is de T-Mobile klantenservice goed bereikbaar?

Kan je besparen door over te stappen op sim only van T-mobile?

Kan ik een telefoon bij mijn sim only abonnement nemen?

Welk netwerk gebruikt T-mobile?

Is T-Mobile een goede provider?

Is sim only van T-Mobile de juiste keuze voor mij?

Heeft T-mobile ook goede aanbiedingen?

Is er ook een abonnement voor thuis van T-Mobile?

Hoe werkt onbeperkt internet bij T-Mobile sim only?

Wat zijn de tarieven van T-Mobile?

Wat is het verschil tussen prepaid en sim only?

aanbiedingen, voorwaarden, vacatures, jouw, binnen, telefoons, 120, overstappen, looptijd, wat, maandelijks, je kiest, hebt, gratis, sms, klantvoordeel, keuze, helemaal, thuis, en sms, smartwatches, minuten, tablet, snelheid, smartphone, op jouw, simkaart, mobile klantvoordeel, bijstellen, opties, service, hetzelfde, apps, akkoord, plus, eindeloos, korting, eenmalig, accessoires, hulp, adres, 120 min, zakelijk, vind, antwoord, eenvoudig, heb, algemene.

Bundels van T-Mobile

Als je voor een abonnement van sim only provider T-Mobile kiest, dan zijn er 2 varianten beschikbaar. Je kunt deze vervolgens geheel naar eigen wens samenstellen. Ten eerste is er BASIS SIM.

T-Mobile sim only – hoe stel ik een bundel samen?

Je kunt geheel naar wens een T-Mobile sim only abonnement bundel samenstellen. Sommige mensen hebben graag veel data en weinig belminuten, terwijl andere het juist andersom willen. Met deze bundel kun je een goed aansluitende bundel creëren tegen een gunstige prijs. Je kunt een databundel vanaf 1 GB, 3 GB, 10 GB, 20 GB & onbeperkt internet bestellen of sms. De bundels zijn af te sluiten voor 1 jaar of 2 jaar, ook bij verlengen. Bij een abonnement voor 2 jaar betaal je iets minder per maand.

Sim only met veel data – kan ik bij T-Mobile terecht?

Waarschijnlijk is dit voor de meest mensen voldoende, maar voor de grootverbruiker die veel Youtube kijkt of via mobiel internet (dus niet via Wifi) naar Spotify luistert op zijn iPhone 13 od Android toestel zal dit wellicht een te kleine bundel zijn. Gelukkig zijn er ook nog de zogenaamde ‘GO’  abonnementen. Deze zijn vooraf samengesteld en dus iets minder flexibel. Het voordeel is echter dat je er veel grotere databundels beschikbaar zijn, ook zijn deze bundels standaard inclusief onbeperkt bellen. Handig voor de gene die graag de telefoon eens oppakt, op deze manier is het super voordelig bellen met al je vrienden, familie en kennissen. Beide bundels geven overigens standaard toegang tot het snelle 4G netwerk van T-Mobile. Nooit meer lang wachten tot een video of foto is geladen op telefoons.

Toestel bij T-Mobile

Bij een sim only is het in principe de bedoeling dat je zelf voor een toestel of smartphone zorgt. Een optie is om je huidige telefoon te blijven gebruiken of ergens een los toestel te kopen. T-Mobile kan ook in een smartphone voorzien.

T-Mobile sim only – kan ik mijn telefoon blijven gebruiken?

De nieuwste modellen (maar ook oudere modellen) kunnen in combinatie met een sim only abonnement worden afgesloten.  Men sluit in veel gevallen dan een persoonlijke lening af voor het toestel en betaald hier per maand voor. Let op: geld lenen kost geld.

Veel mensen kiezen er echter voor om hun huidige toestel nog even te blijven gebruiken en veel voordeliger per maand uit te zijn. Een sim only van T-Mobile kan daar zeker aan bijdragen! Populaire toestellen zijn natuurlijk de Apple iPhone of Samsung Galaxy reeks, maar iedere telefoon zonder simlock kan worden gebruikt.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone