T-Mobile Sim Only

Alle T-Mobile sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar netwerk
 Onbeperkt internet mogelijk
5G internet mogelijk

Vergelijk T-Mobile sim only


Provider T-Mobile is een grote speler op de markt in Nederland. Ze zijn #3 in ons land. Oorspronkelijk komt de provider overigens uit Duitsland. Ze hebben provider Orange & Ben overgenomen en hadden toen direct een groot aandeel van de markt. Wil je een sim only? Dat kan via onze website.

Vrijwel iedereen kent de provider tegenwoordig in Nederland. In vrijwel alle grote steden is dan ook bijna altijd wel een fysieke winkel te vinden. Maar T-Mobile doet ook veel via het internet en is uiteraard actief in de sim only markt. Tarieven zijn voordelig en alle klanten hebben toegang tot een snelle 4G internet netwerk van de provider. Ook staat de klantenservice van de provider goed bekend. Vergelijk je abonnement op onze website.

Mocht je dus ooit contact met ze op moeten nemen, dan kun je er vanuit gaan dat je goed wordt geholpen. Het is echter niet vaak nodig om contact op te nemen, want het bereik en kwaliteit van het netwerk is zeer goed. Ook kun je in het eigen online portal veel zelf regelen. Toch is het een prettig idee dat je gewoon met een echt persoon kunt bellen als het nodig.

Ben Sim Only

Bundels van T-Mobile

Als je voor een abonnement van sim only provider T-Mobile kiest, dan zijn er 2 varianten beschikbaar. Je kunt deze vervolgens geheel naar eigen wens samenstellen. Ten eerste is er BASIS SIM.

Je kunt geheel naar wens een bundel samenstellen. Sommige mensen hebben graag veel data en weinig belminuten, terwijl andere het juist andersom willen. Met deze bundel kun je een goed aansluitende bundel creëren tegen een gunstige prijs. Bij dit type bundel kun je echter maximaal 2GB internet instellen in je bundel.

Waarschijnlijk is dit voor de meest mensen voldoende, maar voor de grootverbruiker die veel Youtube kijkt of via mobiel internet naar Spotify luistert zal dit wellicht een te kleine bundel zijn. Gelukkig zijn er ook nog de zogenaamde ‘GO’  abonnementen. Deze zijn vooraf samengesteld en dus iets minder flexibel. Het voordeel is echter dat je er veel grotere databundels beschikbaar zijn, ook zijn deze bundels standaard inclusief onbeperkt bellen. Handig voor de gene die graag de telefoon eens oppakt, op deze manier is het super voordelig bellen met al je vrienden, familie en kennissen. Beide bundels geven overigens standaard toegang tot het snelle 4G netwerk van T-Mobile. Nooit meer lang wachten tot een video of foto is geladen.

Toestel bij T-Mobile

Bij een sim only is het in principe de bedoeling dat je zelf voor een toestel zorgt. Een optie is om je huidige telefoon te blijven gebruiken of ergens een los toestel te kopen. T-Mobile kan ook in een toestel voorzien.

De nieuwste modellen (maar ook oudere modellen) kunnen in combinatie met een abonnement worden afgesloten. Men sluit in veel gevallen dan een persoonlijke lening af voor het toestel en betaald hier per maand voor. Let op: geld lenen kost geld. Veel mensen kiezen er echter voor om hun huidige toestel nog even te blijven gebruiken en veel voordeliger per maand uit te zijn. Een sim only van T-Mobile kan daar zeker aan bijdragen!

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN