Lebara Sim Only

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

lebara sim only

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk

Vergelijk Lebara sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Heel wat mensen in Nederland zijn in bezit van een mobiele telefoon zoals een iPhone of een toestel met Android. Om jouw telefoon optimaal te kunnen gebruiken zal je waarschijnlijk een abonnement nodig hebben. Je wilt immers wel kunnen internetten en bellen met Lebara sim only.

Een van de aanbieders die al een tijd lang meegaat is Lebara. Maar is de dienst van Lebara wel goed genoeg? Als je hier achter wilt komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je hieronder namelijk allemaal zien! Via onze website kun je ook vergelijken.

Tarieven & pakketten Lebara

Lebara Mobile biedt een scala aan pakketten met verschillende databundels, belminuten en Sms’jes aan voor een vrij schappelijke prijs. 

In de regel krijgen klanten ofwel een groter aantal internationale minuten met minder data, ofwel een grotere hoeveelheid data maar minder internationale minuten.

Lebara simkaart sim only pakketten zijn ontworpen voor migrerende werknemers en reizigers die naar huis moeten bellen. De pakketten zijn hier dan ook echt op afgestemd, zodat je voor internationale gesprekken minder betaald dan bij andere aanbieders. Ook is er de mogelijkheid voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of onbeperkt bellen en sms’en.

Lebara Mobile biedt een verscheidenheid aan pakketten met verschillende tarieven voor internationale gesprekken. Het meest populaire pakket bied je onbeperkt minuten en 6GB aan internet. Echter is data niet de voornaamste focus van Lebara Mobile’s service. Dit zien we met name terug in het feit dat de verbinding van het internet minder snel is als bij de andere aanbieders. Ze bieden ook de mogelijkheid tot onbeperkt bellen.

Het is belangrijk dat je weet dat de pakketten van Lebara Mobile om de 30 dagen automatisch worden vernieuwd. Hierdoor hoef je niet per se een contract af te sluiten maar kan je met een soort prepaid simkaart bellen. Details over hoe je je kunt afmelden voor een van de pakketten staan op de website van Lebara.

Lebara
Lebara sim only

Lebara sim only

Sim only Lebara

Lebara simkaart

Lebara sim only – wanneer kiezen voor deze provider?

Is sim only van Lebara de juiste keuze voor mij?

garantie, hotspots, wifi, simonly, limiet, factuur, apps, vacatures, kies, zakelijk, heb, voorwaarden, flexibel, 150, keuze, voordelig, snelheid, onbeperkt bellen, algemene, je huidige, binnen, vind, akkoord, hulp, bel, vaste, nieuws, je abonnement, uit, looptijd, maanden, onbeperkt internet, aanbieding, past, garantie, optie, netwerk van kpn, te gebruiken, internationaal, je contract, internetsnelheid, de eerste, gebruik, eenvoudig, huidige, 3000, je krijgt, kiest, met onze, 4g netwerk.

Telefoon & apparaat assortiment

Lebara Mobile is een SIM-provider die geen telefoons aanbiedt, dus je hebt een telefoon nodig om ze te kunnen gebruiken. Alle SIM’s zijn van het 3-in-1 type, wat betekent dat ze op elke telefoon passen (en sommige tablets). Als je overstapt naar Lebara Mobile van een andere provider, moet jouw toestel mogelijk worden ontgrendeld. Je kunt dit regelen door contact op te nemen met je oude provider. Mocht je specifiek op zoek zijn naar een aanbieder waar je ook een telefoon bij het onlyabonnement krijgt dan zal je dus toch echt op zoek moeten naar een ander. Als dit niet het geval is ben je bij Lebara zeker aan het juiste adres voor een goede service in combinatie met de laagste prijzen voor het buitenland.

Klantenservice van Lebara

Als je een vraag of een probleem hebt met Lebara kun je iedere dag tussen 9u en 17u30 telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Er is ook een online chatdienst alleen deze is s’ avonds niet beschikbaar. Naast de telefoonlijn van de klantenservice kun je contact opnemen met Lebara Mobile via e-mail, Facebook of Twitter. Ook kun je de FAQ-rubriek van de website van Lebara Mobile bekijken, waar de meest voorkomende problemen worden behandeld. Op dit moment zijn er al meer dan 1000 reviews van Lebara Mobile op de Trustpilot website te vinden. Van deze beoordelingen beoordeelde 38% de dienst van Lebara Mobile als uitstekend, 19% als goed of gemiddeld en 42% als slecht. Over het geheel genomen is de Trustpilot score 3 op 5 sterren, wat helemaal niet slecht is in vergelijking met de scores van veel andere aanbieders

Waar voor je geld bij Lebara

De prijs-kwaliteitverhouding van de pakketten van Lebara hangt volledig af van het aantal internationale belletjes die je maakt. Als je regelmatig een van de landen belt die in de pakketten van Lebara Mobile zijn opgenomen, dan is de waarde erg groot van het abonnement. Ook is er de mogelijkheid om voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of onbeperkt bellen en sms’en.

Als je daarentegen zelden in het buitenland belt kun je beter kiezen voor de andere aanbieders. Gratis bellen naar andere Lebara Mobiele telefoons is een bonus, dit is dan ook een manier om aardig wat geld te besparen. De prijs van de internationale beltoeslagen van sim only Lebara Mobile is echt super goed in verhouding tot andere aanbieder. Je moet wel controleren welke landen gedekt zijn, maar zolang je bestemming op de lijst staat, zullen de gesprekken een stuk goedkoper zijn dan die van de meeste andere providers.

Lebara als provider

Lebara Mobile is niet zoals de meeste SIM-aanbieders in de zin dat er een specifieke klant mee aan wordt getrokken. Als je op zoek bent naar een SIM-only deal met de laagste prijzen voor internationale gesprekken dan is het aanbod van Lebara sim only zeer aantrekkelijk. Voor alle anderen zijn er meer geschikte aanbiedingen (korting) te vinden bij de meeste andere providers. Door de kwaliteit van de buitenlandse gesprekken is dit een aanbieder die uitstekend is voor de mensen die veel moeten reizen of die familie hebben wonen in het buitenland. Ook de mogelijkheid voor onbeperkt bellen kan prettig zijn. Je kunt natuurlijk altijd even op de site of app zelf kijken van Lebara, hier kan je namelijk alle informatie vinden die betrekking heeft op hun diensten en producten.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone