Vodafone Sim Only

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Zoals je waarschijnlijk al wel weet zijn er een hele hoop verschillende telefoonaanbieders in ons land te vinden. Door dit grote aantal aanbieders is het niet altijd even makkelijk om de aanbieder te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Een van de bekendere aanbieders van dit moment is natuurlijk Vodafone. In dit artikel zullen wij je wat meer over deze dienst laten zien. Zo weet je of het een goede telefoonaanbieder is om je bij aan te sluiten. Vergelijk ook aanbiedingen van deze partij via onze website.

Vodafone

Vodafone’s SIM-only deals zijn beschikbaar in 12-maandelijkse of 30-dagencontracten en bevatten allemaal onbeperkte belminuten en verschillende soorten databundels. Als je bereid bent om je aan te melden voor een 12-maands SIM-only deal, krijg je meer keuze voor het samenstellen van je pakket. Je kunt ook kiezen voor het Red Entertainment tarief op SIM-only. Je kunt te weten komen of je in aanmerking komt voor een upgrade in de My Vodafone app of door in te loggen op jouw My Vodafone account. Gebruikers met een contract en SIM-gebruikers kunnen Vodafone-datapassen kopen voor video, muziekapps andere soorten apps. Hiermee kunnen ze buiten de bundel om gebruik maken van het internet.

Ben Sim Only

De pay-as-you-go-bundels

Vodafone biedt ook pay-as-you-go-bundels die ongebruikte gegevens, minuten en sms’jes naar de volgende 30 dagen meenemen. Dit geeft je bonuspunten bij elke herlading van je kaart. De punten kunnen worden besteed aan items zoals bluetooth speakers, shopping vouchers of zelfs een nieuwe smartphone. Vodafone biedt ook een vrij uniek tarief dat de kosten beperkt tot €1 per dag bij 20 cent per 5MB aan gegevens, 20 cent per minuut voor oproepen en 20 cent per sms’je. Door deze optie zal je beter in staat zijn om jouw telefoongebruik te controleren en dit in de hand te houden. Je vindt meer informatie over de pay-as-you-go-bundels op de site zelf, we raden je zeker aan om dit even goed door te nemen voordat je besluit om een abonnement bij Vodafone af te sluiten.

De klantenservice van Vodafone

Vodafone heeft dan wel veel keuze op het gebied van telefoons en pakketten, maar als het aankomt op de klantenservice zijn ze niet echt goed. Uit een onderzoek blijkt dat het de meeste klachten per 100.000 klanten had, 46% van de mensen waren niet tevreden over de manier waarop problemen werden behandeld. Dit is de slechtste beoordeling van alle aanbieders die in het onderzoek waren opgenomen. De tevredenheid is het laagst bij Vodafone: 89%, vergeleken met 92% in de sector. Het merendeel van de klachten, te weten 53%, had betrekking op factureringskwesties.

Er zijn veel manieren om in contact te komen met Vodafone als je problemen heeft. Je kunt een van haar vestigingen in ons land bezoeken, de live chat online gebruiken of jouw vraag op een klantenforum plaatsen. De telefoonlijnen zijn ook open tussen 8u en 21u van maandag tot zondag. Er is een gemiddelde wachttijd van een minuutje, dit valt dus wel mee. Als je niet tevreden bent met de service biedt Vodafone een tevredenheidsgarantie voor degenen die zich net hebben aangemeld. Als nieuwe klant heb je 30 dagen de tijd om het netwerk uit te testen. Als je niet tevreden bent, zal Vodafone je contract opzeggen zonder dat hier gevolgen aan zitten.

Bereik van het netwerk – het dekkingsgebied

4G is op dit moment het belangrijke netwerk. Als je wilt weten of je een goede verbinding hebt moet je kijken naar de zogeheten mobiele dekking. Vodafone heeft een behoorlijke 2G- en 3G-dekking, maar is nog steeds bezig met het opbouwen van zijn 4G-netwerk. Als je je in een grote stad bevindt, is de kans groot dat je met Vodafone wel een fatsoenlijk 4G-signaal zult krijgen. Uit onderzoek blijkt dat 86% van de Vodafone-gebruikers tevreden is met hun mobiele ontvangst. Als je zeker wilt weten of je in jouw stad ook gebruik kunt maken van 4G raden wij je aan om een kijkje te nemen op de Vodafone dekking checker. Deze laat zien of jouw locatie een 4G signaal kan ontvangen.

Vodafone is misschien niet het goedkoopste netwerk op de markt, maar je krijgt wel veel extra’s. Al helemaal met de Red Entertainment pakketten, deze worden namelijk geleverd met een gratis abonnement op Spotify, Sky Sports Mobile TV of NOW TV. Er zijn ook mogelijkheden om je oude toestel te verkopen, dit kan de kosten aanzienlijk naar beneden halen. De pay-as-you-go gebruikers aarde krijgen beloningen wanneer ze hun kaart opladen. Vodafone gaat verder dan alleen telefonie, zo hebben ze een n scala aan slimme apparaten en trackers. Denk hier bijvoorbeeld aan V Auto, hiermee kan je vinden waar jouw auto geparkeerd staat en hoe veilig je eigenlijk rijdt.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN