Vodafone Sim Only

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone sim only

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Zoals je waarschijnlijk al wel weet zijn er een hele hoop verschillende telefoonaanbieders in ons land te vinden. Door dit grote aantal aanbieders is het niet altijd even makkelijk om de aanbieder te vinden die aansluit bij wat je zoekt. Een van de bekendere aanbieders van dit moment is natuurlijk Vodafone sim only. In dit artikel zullen wij je wat meer over deze Vodafone simonly dienst laten zien. Zo weet je of het een goede telefoonaanbieder is om je bij aan te sluiten. Vergelijk ook simcard aanbiedingen van deze partij via onze website voor je telefoons.

Vodafone, welke deals zijn er?

Vodafone’s SIM-only deals zijn beschikbaar in 12-maandelijkse of 30-dagencontracten en bevatten allemaal onbeperkte belminuten en verschillende soorten databundels. Als je bereid bent om je aan te melden voor een 12-maands SIM-only deal, krijg je meer keuze voor het samenstellen van je pakket. Je kunt ook kiezen voor het Red Entertainment tarief op SIM-only. Je kunt te weten komen of je in aanmerking komt voor een upgrade in de My Vodafone app of door in te loggen op jouw My Vodafone account. Gebruikers met een contract en SIM-gebruikers kunnen Vodafone-datapassen kopen voor video, muziekapps andere soorten apps. Hiermee kunnen ze buiten de bundel om gebruik maken van het internet, esim is overigens ook mogelijk bij Vodafone.

Op het gebied van databundels voor mobiel internet is er ook veel keuze. Je kunt kiezen voor een 2 GB, 5 GB,  15 GB, 50 GB of onbeperkt internet bundel. Voor klanten van Ziggo is er extra voordeel. Met de Vodafone app kun je ook veel zaken zelf regelen voor mobiele telefonie, veel klanten ervaren dit als erg prettig.

sim only

De pay-as-you-go-bundels

Vodafone biedt ook pay-as-you-go-bundels die ongebruikte gegevens, minuten en sms’jes naar de volgende 30 dagen meenemen. Dit geeft je bonuspunten bij elke herlading van je kaart. De punten kunnen worden besteed aan items zoals bluetooth speakers, shopping vouchers of zelfs een nieuwe smartphone. Vodafone biedt ook een vrij uniek tarief dat de kosten beperkt tot €1 per dag bij 20 cent per 5MB aan gegevens, 20 cent per minuut voor oproepen en 20 cent per sms’je. Dat zou kosten kunnen schelen voor bellen en sms’en. Door deze optie zal je beter in staat zijn om jouw telefoongebruik te controleren en dit in de hand te houden. Je vindt meer informatie over de pay-as-you-go-bundels op de site zelf, we raden je zeker aan om dit even goed door te nemen voordat je besluit om een abonnement bij Vodafone af te sluiten voor je iPhone of Android telefoon.

De klantenservice van Vodafone

Vodafone sim only, hoe kan je contact opnemen met de provider?

Er zijn veel manieren om in contact te komen met Vodafone sim only klantenservice als je problemen hebt. Je kunt een van haar vestigingen in ons land bezoeken, de live chat online gebruiken of jouw vraag op een klantenforum plaatsen. De telefoonlijnen zijn ook open tussen 8u en 21u van maandag tot zondag. Er is een gemiddelde wachttijd van een minuutje, dit valt dus wel mee. Als je niet tevreden bent met de service biedt Vodafone een tevredenheidsgarantie voor degenen die zich net hebben aangemeld. Als nieuwe klant heb je 30 dagen de tijd om het netwerk uit te testen. Als je niet tevreden bent, zal Vodafone je contract opzeggen zonder dat hier gevolgen aan zitten.

Bereik van het netwerk – het dekkingsgebied

4G is op dit moment het belangrijke netwerk. Maar er is ook een 5G netwerk voor super snel internet. Je telefoon moet daar wel geschikt voor zijn. Als je wilt weten of je een goede verbinding hebt moet je kijken naar de zogeheten mobiele dekking. Vodafone heeft een behoorlijke 2G- en 3G-dekking, maar is nog steeds bezig met het opbouwen van zijn 4G-netwerk. Als je je in een grote stad bevindt, is de kans groot dat je met Vodafone wel een fatsoenlijk 4G-signaal zult krijgen. Uit onderzoek blijkt dat 86% van de gebruikers met abonnementen van Vodafone tevreden is met hun mobiele ontvangst. Als je zeker wilt weten of je in jouw stad ook gebruik kunt maken van 4G raden wij je aan om een kijkje te nemen op de Vodafone dekking checker. Deze laat zien of jouw locatie een 4G signaal kan ontvangen.

Hoe werkt sim-only van de provider Vodadone?

Vodafone is misschien niet het goedkoopste netwerk op de markt, maar je krijgt wel veel extra’s en een snel 5G netwerk. Al helemaal met de Red Entertainment pakketten, deze worden namelijk geleverd met een gratis abonnement op Spotify, Sky Sports Mobile TV of NOW TV. Er zijn ook mogelijkheden om je oude toestel te verkopen, dit kan de kosten aanzienlijk naar beneden halen. De pay-as-you-go gebruikers krijgen beloningen wanneer ze hun kaart opladen. 

Kies jij voor een kleine databundel van 2 GB? Of ben je een gemiddelde gebruiker en heb je 15 GB nodig? Gelukkig kun je bij een abonnement van Vodafone ook kiezen voor onbeperkt internet.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone