Vergelijk sim only abonnementen

Wil je een sim only abonnement afsluiten? Via onze site vergelijk je alle providers van Nederland. Ook als je een sim only met grote of onbeperkte databundel wilt!

Kies sim only abonnement

Hieronder kun je diverse sim only aanbiedingen van verschillende providers zoals KPN, Tele2, Simpel, Telfort, Ben, Youfone, hollandsnieuwe, T-Mobile, Simyo, Vodafone & Robin Mobile bekijken voor de beste deal.

De instellingen van de vergelijkingstool staan standaard ingesteld op onbeperkt internet. Wil je geen onbeperkt? Stel het aantal MB’s dat je wilt in door het oranje balkje te verschuiven.

De beste deals worden automatisch voor je gezocht. Zie je een abonnement dat je verder wilt bekijken? Klik je op de oranje knop ‘bekijken’ en sluit direct af.

 

Sim only providers

KPN
youfone

 

 

ben

 

 

simpel

 

 

 

hollandsnieuwe
T-Mobile
simyo

 

 

Tele2

 

 

Telfort

 

 

Robin mobile

 

 

Vodafone

 

 

Lebara

 

 

Goedkoopste sim only

Goedkoop sim abonnement met KPN

Als je een voordelig en betrouwbaar abonnement zoekt, is provider KPN voor jou misschien wel de beste keuze. De aanbiedingen bekijk je bovenaan de pagina. Bij veel mensen is wel bekend dat KPN een betrouwbare partij is.

Bereik met Sim Only

Over het algemeen is het bereik erg goed, ook binnenin gebouwen. Je kunt op dit netwerk dus bellen en data gebruiken met je mobiele telefoon waar je maar wilt!

Dit maakt sim only erg goed inzetbaar voor bedrijven, bij sommige abonnementen kunnen werknemers ook zonder kosten onderling bellen. Vergelijk via bovenstaande tool de diverse abonnementen van KPN.

T-Mobile

Provider T-Mobile is een grote speler op de sim only markt in Nederland. Ze zijn #3 in ons land. Oorspronkelijk komt de provider overigens uit Duitsland.

Sim Only mobiele markt

Ze hebben provider Orange & Ben overgenomen en hadden toen direct een groot aandeel van de mobiel internet markt. Bovenaan de pagina kun je T-mobile  abonnementen vergelijken voor jouw goedkope abonnement. Uiteraard wanneer onbeperkt bellen je aanspreekt is dit ook mogelijk.

Vodafone

In Nederland is Vodafone zeker een bekende provider. Maar wist je dat het 1 van de grootste netwerk providers wereldwijd is? In veel steden zijn Vodafone winkels gevestigd, maar je kunt ook gemakkelijk online afsluiten.

Sim only met goed bereik

De provider heeft een zeer brede dekking en deals met bijvoorbeeld Ziggo. Dit maakt het zeer interessant om Vodafone af te sluiten. Kies via bovenstaande vergelijker de aanbieding voor mobiel internet (selecteer de provider aan de linkerkant). De provider heeft ook een onbeperkt bellen mogelijkheid.

De beste sim only aanbiedingen

Een abonnement is vrijwel zeker geschikt voor jou. Je kunt namelijk iedere maand opzeggen bij bepaalde providers, zodat je nergens aan vast zit. Kan jij je nog herinneren dat je een hoge telefoon rekening had doordat je toch een te kleine bundel genomen had bij je mobiele telefoon? Met sim only zijn de kosten een stuk lager.

Sim only is voordelig

Die tijden zijn nu helemaal voorbij door voordelige deals! Er is ook nog de optie voor onbeperkt bellen. Maar ook weinig belminuten en veel internet abonnementen zijn natuurlijk af te sluiten.

Zo kun je wel blijven bellen binnen je bundel, maar vooral veel gebruik maken van het internet. Meestal kun je overigens van gratis nummerbehoud gebruik maken bij een goedkoop abonnement.

Maandelijks opzegbaar sim only

Je kunt overigens iedere maand heel gemakkelijk je bundel aanpassen voor het goedkoopste telefoon abonnement. Gemakkelijk via je eigen instellingen pagina. Ook wanneer je veel gebruik maakt van internet op je mobiel kun je dat heel gemakkelijk aanpassen. We hebben een vergelijking voor je gemaakt van de beste aanbieders voor het goedkoopste abonnement, natuurlijk ook zakelijk. Vergelijk bovenaan, ook onbeperkt bellen.

Onbeperkt Internet

We weten allemaal hoe vervelend het is om bij te moeten betalen voor je telefoon rekening aan het einde van de maand, omdat je meer internet hebt verbruikt dan er in je bundel zat. Dit is niet gratis, daarvoor moet je bijbetalen. Kies je voor een goedkoop abonnement dan wil je natuurlijk niet aan het einde van de maand alsnog moeten bijbetalen.

Om nog maar te zwijgen over prepaid mobiel internet, als je tegoed op is kun je er geen gebruik meer van maken. Bovenaan de pagina zie je een verzameling van de providers die unlimited of grote databundels  in de vorm van goedkope sim only aanbieden en waar onbeperkt bellen een optie is.

Wij verzamelen alle aanbiedingen en acties in een mooi overzicht. Je leest hier de voor- en nadelen per provider van het goedkoopste mobiel abonnement.

Sim only direct afsluiten

Natuurlijk kun je abonnementen direct afsluiten. Het is belangrijk om te realiseren dat een onbeperkt abonnement echt niet altijd noodzakelijk is. Als je op dit moment een combinatie abonnement hebt (telefoon en abonnement samen), dan betaal je je waarschijnlijk blauw aan je telefoonrekening en dat terwijl je vaak een vrij kleine databundel krijgt. Meer informatie lees je op hier.

Meestal hebben deze abonnementen een databundel van 500 MB – 1GB. Niet zo vreemd dat je daar steeds overheen gaat! Een mobiel abonnement is maandelijks vaak stukken goedkoper, dus je kunt gemakkelijk een grotere bundel nemen en dat terwijl je minder gaat betalen.

Als je veel belt kun je ook voor 1000 belminuten kiezen! Vrijwel alle sim only abonnementen hebben 4G netwerk internet beschikbaar voor het sneller internet, vergelijk op bovenaan de pagina alle aanbiedingen. Uiteraard kun je ook de keuze maken om zonder internet  af te sluiten, dat maakt het alleen maar nog goedkoper!

Wanneer je in het bezit bent van een smartphone wil je natuurlijk onbeperkt van het internet kunnen genieten. Thuis, in de trein, op school of werk en op ieder ander moment dat je informatie nodig hebt. Waarschijnlijk heb je zelf al telefoons tot je beschikking. Nu ben je op zoek naar een sim only abonnement waarbij je onbeperkt op internet kunt. Zodat je altijd kunt genieten van alle functies van je telefoon. Natuurlijk kun je van je huidige abonnement overstappen, geheel met nummerbehoud naar het beste sim only abonnement.

Je vrienden kunnen je dus blijven bereiken op hetzelfde nummer. En dat allemaal tegen veel goedkopere tarieven. De goedkoopste simonly is een abonnement zonder telefoon. Doordat je alleen een abonnement om te bellen, sms’en en te internetten afsluit, is dit vaak velen malen goedkoper. Wil je dus goedkoop mobiel bellen, is het een goede keuze!

Sim only abonnementen met een goedkope simkaart winnen daarom ook sinds enige tijd aan populariteit. Bij een dergelijk abonnement kun je vaak maandelijks opzeggen. Ook als je een data only abonnement hebt. Vergelijk op onze website de verschillende abonnementen met elkaar.

4G

Sommige providers hebben een streep gezet door de onbeperkte sim only data bundels (er zijn er nog wel enkele die het aanbieden).

Maar dat geeft helemaal niks! Gemiddeld verbruik van iemand met een smartphone ligt onder de 500 MB per maand! Waarschijnlijk maak jij gebruik van veel data? Je kunt je eigen bundel samenstellen en zo een goedkope mobiel abonnement vinden. Of je nu een jaar of een maand abonnement neemt, er is keuze genoeg. Natuurlijk ook op het moment dat je wilt verlengen. Heb je nog traag internet? Kies dan direct voor sim only 4g voor een upgrade!

Zo zijn verschillende databundels (MB’s die jij mag verbruiken per maand). Er zijn 3 bundels, 500 MB per maand, 1000 MB per maand en 1500 MB per maand. Ook onbeperkt internet behoort tot de mogelijkheden bij goedkope mobiele abonnementen.

Sim only binnen de E.U.

Tegenwoordig mag je overigens je bundel ook in het buitenland (E.U.) gebruiken, dus geen gedoe meer tijdens de vakanties. Op jouw persoonlijke pagina kun je gemakkelijk zien hoeveel MB je nog over hebt voor de komende maanden. Heb je deze maand teveel data verbruikt? Dan kun je voor een enkele euro’s extra per maand je sim only bundel upgraden naar een hoger datalimiet. Geen enkel probleem! Kom je er aan het einde van de maand achter dat je toch minder data verbruikt dan je had gedacht?

Dan kun je een paar euro besparen per maand elke maand weer, en je datalimiet verlagen zo heb je altijd de beste data abonnementen! Bij de provider kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk kiezen.

De bundels zijn overzichtelijk, en je weet precies wat je krijgt. Heb je een telefoon met 4G mogelijkheden? Ook dan kan een sim only abonnement veel voor je doen! Je hoeft met een onbeperkte bundel ook niet meer buiten je bundel te gaan. Meer informatie over lees je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummerbehoud

Uiteraard zijn de onbeperkt internet abonnementen van de providers ook geschikt om mee te bellen en sms’en met nummerbehoud. Je maakt gebuikt van een betrouwbaar netwerk.

Ook zijn er andere netwerken beschikbaar. Een van de beste netwerken van Nederland. Je hebt de keuze uit verschillende bundels. Je kunt kiezen uit 120, 300 of 600 belminuten/smsjes per maand. Voor bellers die echt veel verbruiken is er een 1000 belminuten abonnement.

Sim only bundels aanpasbaar

Ook deze bundels zijn maandelijks aanpasbaar via je eigen instellingen pagina. Ons advies is om voor 300 minuten per maand te gaan. Over het algemeen zul je hieraan voldoende hebben, zodat je achteraf geen verassingen krijgt.

Sim only kosten besparen

Om kosten te besparen kun je gebruik maken van Whatsapp bij je abonnement. Bij Vodafone en verschillende andere providers heb je zelfs de mogelijkheid om met je abonnement onbeperkt te bellen.

Maar met een onbeperkte internetbundel kun je natuurlijk ook met internetbellen onbeperkt bellen, hier kunnen overigens wel voorwaarden aan verbonden zijn. Deze verschillen per provider.

Voor het laatst ge-update op