Vergelijk sim only abonnementen

Wil je een sim only abonnement afsluiten? Via onze site vergelijk je alle providers van Nederland. Ook als je een sim only met grote of onbeperkte databundel wilt!

Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk gratis via onze website

✔ Ook voor onbeperkt internet

✔ Altijd maandelijkse aanpasbaar

Vergelijk jouw sim only abonnement

Hieronder kun je diverse sim only abonnenten van verschillende providers zoals KPN, Tele2, Simpel, Telfort, Ben, Youfone, hollandsnieuwe, T-Mobile, Simyo, Vodafone & Robin Mobile bekijken voor de beste sim only deal.

Je kunt via onderstaande vergelijker invullen hoeveel data (internet) je wilt en hoeveel belminuten bij je sim only abonnement. Wil je onbeperkt? Schuif de balk bij databundel dan helemaal naar rechts.

De beste sim only deals worden vervolgens automatisch voor je gezocht. Zie je een sim only abonnement dat je verder wilt bekijken? Klik je op de blauwe knop ‘bekijk’ en sluit het sim only abonnement direct af via de website van de provider.

Sim only providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN

Goedkoopste sim only vergelijken

Als je een voordelig en betrouwbaar sim only abonnement zoekt, is provider KPN voor jou misschien wel de beste keuze voor jouw sim only abonnement. Het sim only abonnement bekijk je bovenaan de pagina. Bij veel mensen is wel bekend dat KPN een betrouwbare sim only abonnement partij is. Over het algemeen is het bereik erg goed, ook binnen gebouwen. Je kunt op dit sim only netwerk dus bellen en data gebruiken met je mobiele telefoon waar je maar wilt!

Dit maakt het sim only abonnement erg goed inzetbaar voor particulieren en bedrijven, bij sommige sim only abonnementen kunnen werknemers ook zonder kosten onderling bellen. Vergelijk via bovenstaande sim only tool de diverse abonnementen van KPN. Provider T-Mobile is een grote speler op de sim only markt in Nederland. Ze zijn #3 in ons land. Oorspronkelijk komt de provider overigens uit Duitsland.

Ze hebben provider Orange & Ben overgenomen en hadden toen direct een groot aandeel van de mobiel internet markt. Bovenaan de pagina kun je T-mobile sim only abonnementen vergelijken voor jouw goedkope sim only abonnement. Uiteraard wanneer onbeperkt bellen je aanspreekt is dit ook mogelijk. In Nederland is Vodafone zeker een bekende provider. Maar wist je dat het 1 van de grootste netwerk providers wereldwijd is? In veel steden zijn Vodafone winkels gevestigd, maar je kunt ook gemakkelijk online jouw sim only abonnement afsluiten. De provider heeft een zeer brede dekking en deals met bijvoorbeeld Ziggo. Dit maakt het zeer interessant om Vodafone sim only af te sluiten. Kies via bovenstaande sim only vergelijker de aanbieding voor mobiel internet (selecteer de provider aan de linkerkant). De provider heeft ook een onbeperkt bellen mogelijkheid.

De beste sim only aanbiedingen vergelijken

Een sim only abonnement is vrijwel zeker geschikt voor jou. Je kunt namelijk iedere maand opzeggen bij bepaalde providers, zodat je nergens aan vast zit. Kan jij je nog herinneren dat je een hoge telefoon rekening had doordat je toch een te kleine bundel genomen had bij je mobiele telefoon? Met een sim only abonnement zijn de kosten een stuk lager. Die tijden zijn nu helemaal voorbij door voordelige sim only deals! Er is ook nog de optie voor sim only abonnement onbeperkt bellen. Maar ook weinig belminuten en veel internet abonnementen zijn natuurlijk af te sluiten. Zo kun je wel blijven bellen binnen je sim only bundel, maar vooral veel gebruik maken van het internet. Meestal kun je overigens van gratis nummerbehoud gebruik maken bij een goedkoop sim only abonnement.

Met een sim only maandelijks opzegbaar abonnement kun je overigens iedere maand heel gemakkelijk je sim only bundel aanpassen voor met de beste sim only aanbiedingen. Gemakkelijk via je eigen instellingen pagina. Ook wanneer je veel gebruik maakt van internet op je mobiel kun je dat heel gemakkelijk aanpassen. We hebben een sim only vergelijking voor je gemaakt van de beste sim only maandelijks opzegbaar aanbieders voor het goedkoopste sim only abonnement, natuurlijk ook zakelijk. Vergelijk bovenaan je mobiel abonnement, ook onbeperkt bellen.

We weten allemaal hoe vervelend het is om bij te moeten betalen voor je mobiel abonnement aan het einde van de maand, omdat je meer internet hebt verbruikt dan er in je bundel zat. Dit is niet gratis, daarvoor moet je bijbetalen. Kies je voor een goedkoop sim only abonnement dan wil je natuurlijk niet aan het einde van de maand alsnog moeten bijbetalen.

Om nog maar te zwijgen over prepaid mobiel internet, als je tegoed op is kun je er geen gebruik meer van maken. Bovenaan de pagina zie je een verzameling van de sim only providers die unlimited of grote databundels in de vorm van goedkope sim only aanbieden en waar onbeperkt bellen een optie is. Wij verzamelen alle aanbiedingen en acties in een mooi overzicht. Je leest hier de voor- en nadelen per sim only provider van het goedkoopste mobiel abonnement.

Sim only direct afsluiten via onze website

Natuurlijk kun je sim only abonnementen direct afsluiten als mobiel abonnement. Het is belangrijk om te realiseren dat een sim only onbeperkt abonnement echt niet altijd noodzakelijk is. Als je op dit moment een combinatie abonnement hebt (telefoon en abonnement samen), dan betaal je je waarschijnlijk blauw aan je telefoonrekening en dat terwijl je vaak een vrij kleine databundel krijgt. Meer informatie lees je op hier. Meestal hebben deze abonnementen een databundel van 500 MB – 1GB. Niet zo vreemd dat je daar steeds overheen gaat! Een mobiel sim only abonnement is maandelijks vaak stukken goedkoper, dus je kunt gemakkelijk een grotere bundel nemen en dat terwijl je minder gaat betalen.

Als je veel belt kun je ook voor 1000 belminuten kiezen! Vrijwel alle sim only abonnementen hebben 4G netwerk internet beschikbaar voor het sneller internet, vergelijk op bovenaan de pagina alle aanbiedingen. Uiteraard kun je ook de keuze maken om zonder internet  af te sluiten, dat maakt het alleen maar nog goedkoper! Wanneer je in het bezit bent van een smartphone wil je natuurlijk onbeperkt van het internet kunnen genieten. Thuis, in de trein, op school of werk en op ieder ander moment dat je informatie nodig hebt. Waarschijnlijk heb je zelf al telefoons tot je beschikking. Nu ben je op zoek naar een sim only abonnement waarbij je onbeperkt op internet kunt. Zodat je altijd kunt genieten van alle functies van je telefoon. Natuurlijk kun je van je huidige sim only abonnement overstappen, geheel met nummerbehoud naar het beste sim only abonnement.

Je vrienden kunnen je dus blijven bereiken op hetzelfde nummer. En dat allemaal tegen veel goedkopere sim only tarieven. De goedkoopste sim only is een abonnement zonder telefoon. Doordat je alleen een abonnement om te bellen, sms’en en te internetten afsluit, is dit vaak velen malen goedkoper. Wil je dus goedkoop mobiel bellen, is het een goede keuze! Sim only abonnementen met een goedkope simkaart winnen daarom ook sinds enige tijd aan populariteit. Bij een dergelijk abonnement kun je vaak maandelijks opzeggen. Ook als je een data only abonnement hebt. Vergelijk op onze website de verschillende abonnementen met elkaar.

4G Sim Only voor snel internet

Sommige providers hebben een streep gezet door de onbeperkte sim only data bundels (er zijn er nog wel enkele die het aanbieden). Maar dat geeft helemaal niks! Gemiddeld verbruik van iemand met een smartphone ligt onder de 1000 MB per maand! Waarschijnlijk maak jij gebruik van veel data? Je kunt je eigen sim only bundel samenstellen en zo een goedkoop sim only abonnement vinden. Of je nu een jaar of een maand abonnement neemt, er is keuze genoeg. Natuurlijk ook op het moment dat je wilt verlengen. Heb je nog traag internet? Kies dan direct voor sim only 4g voor een upgrade!

Zo zijn verschillende databundels (MB’s die jij mag verbruiken per maand). Er zijn 3 bundels, 500 MB per maand, 1000 MB per maand en 1500 MB per maand. Ook onbeperkt internet behoort tot de mogelijkheden bij goedkope sim only abonnementen.

Sim only binnen de E.U. ook mogelijk

Tegenwoordig mag je overigens je bundel ook in het buitenland (E.U.) gebruiken, dus geen gedoe meer tijdens de vakanties. Op jouw persoonlijke pagina kun je gemakkelijk zien hoeveel MB je nog over hebt voor de komende maanden. Heb je deze maand teveel data verbruikt? Dan kun je voor een enkele euro’s extra per maand je sim only bundel upgraden naar een hoger datalimiet. Geen enkel probleem! Kom je er aan het einde van de maand achter dat je toch minder data verbruikt dan je had gedacht? Dan kun je een paar euro besparen per maand elke maand weer, en je sim only datalimiet verlagen zo heb je altijd de beste sim only abonnementen! Bij de sim only provider kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk kiezen.

De sim only bundels zijn overzichtelijk, en je weet precies wat je krijgt. Heb je een telefoon met 4G mogelijkheden? Ook dan kan een sim only abonnement veel voor je doen! Je hoeft met een onbeperkte bundel ook niet meer buiten je bundel te gaan. Meer informatie over lees je hier.

Sim only met nummerbehoud, wel zo makkelijk

Uiteraard zijn de onbeperkt internet abonnementen van de sim only providers ook geschikt om mee te bellen en sms’en met nummerbehoud. Je maakt gebuikt van een betrouwbaar netwerk.

Ook zijn er andere netwerken beschikbaar. Een van de beste netwerken van Nederland. Je hebt de keuze uit verschillende bundels. Je kunt kiezen uit 120, 300 of 600 belminuten/smsjes per maand. Voor bellers die echt veel verbruiken is er een 1000 belminuten abonnement.

Sim only bundels maandelijks aanpasbaar

Veel van deze sim only bundels zijn maandelijks opzegbaar via je eigen instellingen pagina. Ons advies is om voor 300 minuten per maand te gaan. Over het algemeen zul je hieraan voldoende hebben, zodat je achteraf geen verassingen krijgt. Om kosten te besparen kun je gebruik maken van Whatsapp bij je abonnement. Bij Vodafone en verschillende andere providers heb je zelfs de mogelijkheid om met je abonnement onbeperkt te bellen. Maar met een onbeperkte internetbundel kun je natuurlijk ook met internetbellen onbeperkt bellen, hier kunnen overigens wel voorwaarden aan verbonden zijn. Deze verschillen per sim only provider.