Ben Sim Only

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben sim only

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Provider Ben is een voor veel mensen een bekende. De goedkoopste sim only provider staat vooral bekend om de voordelige tarieven, maar als klant kun je ook maandelijks hun abonnement opzeggen.

Dat spreekt een bepaalde doelgroep aan. Uiteraard heeft Ben ook databundels (mobiel internet) beschikbaar voor haar klanten. Er kan ook worden gekozen voor het snelle 4G internet voor je Apple iPhone of Android toestel. Kies je voor een sim only abonnement, dan is dit doorgaans om geld te besparen. Doordat de aanbieders enkel belminuten, sms en data aanbieden (geen telefoon) ben je veel voordeliger uit per maand. Ook is het vaak voordeliger dan prepaid.

Als je gaat vergelijken voor een sim-only Ben actie kun je natuurlijk bij de grotere en bekende providers aankloppen. Maar toch is het verstandig om ook provider Ben mee te nemen in je vergelijkingen. Doordat ze gebruik maken van het T-mobile netwerk bij sim only provider Ben krijg je op het gebied van kwaliteit in gesprekskwaliteit en bereik in feite hetzelfde als de moedermaatschappij (T-Mobile), maar dan tegen een lager tarief! Wel kan het zijn dat bepaalde services niet beschikbaar zijn, dit kun je uiteraard meenemen in je vergelijking met andere bundels. Bij vragen staat de klantenservice je uiteraard graag te woord.

ben simonly
simonly welkom

Ben sim only abonnement

Alhoewel provider Ben sim only een prijsvechter is, zijn veel klanten tevreden over de service die geboden wordt. Kwaliteit van de gesprekken is goed en ook de internet snelheid is iets wat veel mensen aanspreekt. Bijvoorbeeld handig als je navigatie gebruikt via je telefoons. Ben geeft diverse opties op het gebied van mobiele abonnementen.

Ben sim only – hoe een zo laag mogelijk maandbedrag betalen?

Wil je een zo laag mogelijk maandbedrag betalen? Dan kun je ervoor kiezen om een langer contract af te sluiten. Ben is op deze manier zeker van inkomsten en kan zo korting aanbieden. Wil je liever wat extra flexibiliteit in je contract hebben? Ook dan is mogelijk. Door te kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract kun je ieder moment vertrekken naar een andere provider. De korting die je bij een langer abonnement krijgt is hier dan niet van toepassing. Er is dus voor ieder wat wils bij de provider. Download ook zeker de app van Ben voor een handig overzicht van de minuten en internet die je nog over hebt deze maand!

Diverse bundels bij abonnement van provider Ben

Zoals bij vrijwel alle providers het geval is, kun je bij Ben ook in alle vrijheid je eigen bundel samenstellen. Je kiest bij je sim only abonnement geheel zelf hoeveel data (MB’s) en belminuten je nodig hebt. In bepaalde gevallen wordt er een korting gegeven op een bepaalde bundel combinatie. Er is zelfs de mogelijkheid om onbeperkt te bellen. Alhoewel we steeds minder bellen met zijn allen (een appje of e-mail heeft vaak de voorkeur), is het voor een bepaalde doelgroep nog steeds een interessante optie.

Hoeveel MB kan ik bij Ben afsluiten?

Het grootste deel van de mensen zal zich echter druk maken over de hoeveelheid MB’s er beschikbaar zijn in de databundel. Ben je veel thuis of op kantoor en maak je daar gebruik van WIFI? Dan is vaak 1000 MB voldoende. Maak je veel vaker gebruik van het mobiele internet, dan is het waarschijnlijk een beter idee om je databundel uit te breiden. Iets wat provider KPN ook aan zal raden.

Het beste kies je dan voor minimaal 3000 MB per maand. Uiteraard heb je bij Ben alle vrijheid om dit helemaal zelfs samen te stellen, op basis van het beschikbare budget wat je voor ogen hebt. Doordat dit een sim only provider betreft, zul je wel zelf voor een toestel moeten zorgen. Misschien heb je nog een ouder toestel uit een verlopen abonnement, of kies je voor een tweedehands of refurbished optie (veel mogelijkheden op dit gebied). Een goede tip is om te kijken naar testen van telefoons van bijvoorbeeld de Consumentenbond. De meest voordelige optie is uiteraard om je huidige telefoon te blijven gebruiken, mits deze nog goed functioneert natuurlijk.

4G internet bundel van Ben

Kun je met Ben ook op het 4G netwerk?

Enkele jaren geleden was het al heel wat als je 3G op je mobiele telefoon had. De technologie blijft zich uiteraard ontwikkelen en tegenwoordig is 4G toch wel de standaard.

Hierdoor kun je veel sneller gebruik maken van het mobiele internet als je geen WIFI tot je beschikking hebt. Gelukkig maakt Ben gebruik van het landelijke netwerk van T-mobile. Hierdoor kun je dus vrijwel overal in Nederland gebruik maken van social media, Whatsapp, Youtube & al je andere applicaties in 4G. Als je overweegt om een sim only abonnement af te sluiten, dan is Ben absoluut een goede keuze. Vergelijk je bundels op onze website.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone