hollandsnieuwe Sim Only

Alle hollandsnieuwe sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

hollandsnieuwe sim only

Vanaf € 7,50 per maand
Overzichtelijke bundels
Betrouwbaar Vodafone netwerk

Vergelijk hollandsnieuwe sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De provider hollandsnieuwe is een sim only aanbieding provider die nog niet heel erg lang op de markt actief is, alhoewel het toch een hele bekende is bij veel mensen.

hollandsnieuwe sim only is een provider van het grotere Vodafone, wat zorgt voor een betrouwbaar netwerk met landelijke dekking. De tarieven zijn zeer gunstig en de provider heeft de mogelijkheid om alles uit 1 bundel te halen (data, belminuten & SMS). Zo heb je als consument de vrijheid om te doen wat je wilt met de bundel, zonder deze aan te hoeven passen. De hollandsnieuwe sim only is dus zeer flexibel in te zetten en dat spreekt de doelgroep aan.

Zeer scherpe sim only abonnement tarieven bij hollandsnieuwe 

De gekozen naam van hollandsnieuwe sim only provider is natuurlijk erg interessant. Ze zijn vanaf 2011 actief op de telecom markt en bieden zeer scherpe prijzen aan. Tijdens de introductie zijn veel mensen overgestapt, simpelweg omdat de tarieven zo scherp waren.

Nog steeds is de provider 1 van de meest voordelige op de markt, terwijl dit niet ten koste gaan van de kwaliteit van hollandsnieuwe sim only. Doordat er gebruik gemaakt wordt van het Vodafone netwerk is de kwaliteit van de gesprekken en het mobiele internet erg goed. Uiteraard ontbreekt ook een 4G netwerk niet om razendsnel mobiel te kunnen internetten, waar de klant ook mag zijn. Een goede hollandsnieuwe aanbieding kan ervoor zorgen dat je een zeer voordelig abonnement hebt, vergelijk via onze website.

hollandsnieuwe

Bundels bij hollandsnieuwe

Omdat bij hollandsnieuwe alle belminuten, data en SMS’jes uit dezelfde bundel komen, is er een beperkte keuze. Dit maakt het eenvoudig om een beslissing te maken. De bundels worden uitgedrukt in MB. 1 MB staat dus gelijk aan 1 belminuten en 1 SMS. Je kunt kiezen uit 1000, 2000, 3000 & 4000 MB internet.

Voldoende data bij hollandsnieuwe sim only kiezen

Kies voldoende data, want achteraf bijbetalen is altijd duurder. Daarnaast is er nog de keuze of je een 1 jarig of een 2 jarig abonnement wilt afsluiten. Bij een langer contract zijn de kosten lager voor hollandsnieuwe sim only. Dit is overigens bij vrijwel alle providers het geval. Standaard worden alle nieuwe abonnementen afgeleverd met snelle 4G toegang. Zo heb je altijd en overal toegang tot snel internet op applicaties en mobiel internet. Een goede service van hollandsnieuwe.

Ook voor de zakelijke beller is er keuze genoeg. Door te kiezen voor een zakelijk abonnement kunnen ondernemers, bedrijven & ZZP’ers een factuur op bedrijfsnaam krijgen. Dit is zeker een pluspunt voor de klanten die zakelijk bellen via de provider.

Landelijke dekking

Als je een sim only abonnement zoekt waarbij je een goede landelijke dekking hebt, beschikking hebt over 4G en niet te veel wilt betalen, dan is hollandsnieuwe een absolute aanrader. Ook voor de mensen die soms meer bellen en soms juist meer internet gebruiken is dit een goede provider. Doordat de bundels vrij inzetbaar zijn, kun je in alle vrijheid bepalen waar je het deze maand aan verbruikt.

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone