Hollandsnieuwe 4G

Vergelijk alle hollandsnieuwe sim only abonnementen met elkaar en sluit direct af


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Als je ervoor kiest om een nieuw abonnement af te sluiten dan zal je waarschijnlijk ook wel graag internet willen gebruiken. Om gebruik te maken van het netwerk van Hollandsnieuwe zal je moeten beschikken over Hollandsnieuwe 4G. We zien dat nog lang niet iedereen weet wat Hollandsnieuwe 4G eigenlijk is, laat staan wat de voordelen zijn ten opzichte van de normale 3G. Aangezien het toch wel handig is dat je hier wat meer over weet zullen wij je vandaag meer laten zien over Hollandsnieuwe sim only 4G in het algemeen.

Wat is Hollandsnieuwe 4G eigenlijk?

Hollandsnieuwe 4G staat gewoon voor de vierde generatie van het internet. Vaak wordt het zo ook genoemd, het is de opvolging van 2G en 3G. 4G wordt ook wel LTE (Long Term Evolution) genoemd en het is in veel opzichten vergelijkbaar met 3G. Dit netwerk stelt je in staat om het internet te gebruiken, online games te spelen, te downloaden en te streamen en nog veel meer. Het enige verschil is dat Hollandsnieuwe 4G net even iets sneller is dan 3G. De komst van Hollandsnieuwe 4G heeft ervoor gezorgd dat onze telefoons eigenlijk een soort computers zijn geworden. Niet alleen omdat de processoren sneller zijn geworden, maar ook omdat je met Hollandsnieuwe 4G veel sneller dingen kunt doen dan voorheen.

Hoe snel is het?

De verbinding van Hollandsnieuwe 4G biedt een downloadsnelheid van om en nabij de 14Mbps, dat is ongeveer drie keer zo snel als standaard 3G (die gemiddeld ongeveer 3Mbps), en meer dan twee keer zo snel als 3G HSPA. Dit is een meer geavanceerde vorm van 3G, met gemiddelde downloadsnelheden van ongeveer 6Mbps.Terwijl het gemiddelde op ongeveer 14Mbps ligt, is Hollandsnieuwe 4G eigenlijk in staat om veel hogere snelheden te halen. Zo blijkt dat je met Hollandsnieuwe onder bepaalde omstandigheden wel kunt downloaden tot 150Mbps!
Stel dat je een 2GB bestand (zoals een film of een groot spel) wilt downloaden.

Door gebruik te maken van Hollandsnieuwe heb je dit gedaan binnen 3 minuten en 20 seconden. Bij het gebruik van 3G zou het bijna een half uur duren. Dit laat wel zien dat Hollandsnieuwe 4G echt een stuk beter dan de normale 3G verbindingen. De mensen die vandaag nog een abonnement bij Hollansnieuwe willen afsluiten kunnen op de site zelf alles terugvinden wat ze maar moeten weten. Door dit door te nemen zal ook jij op jouw telefoon Hollandsnieuwe 4G kunnen gebruiken.