hollandsnieuwe buitenland

Alle hollandsnieuwe sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

hollandsnieuwe buitenland

Vanaf € 7,50 per maand
Overzichtelijke bundels
Betrouwbaar Vodafone netwerk

Vergelijk hollandsnieuwe only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wij begrijpen maar al te goed dat iedereen op reis zijn telefoon zou willen meenemen. Het is namelijk wel leuk om iedereen in Nederland op te hoogte te houden van je avontuur over de grens. Nu is het alleen wel zo dat je bij het gebruik van de bundel in het buitenland soms erg veel moet betalen. Dit is niet anders bij Hollandsnieuwe sim only. Bij Hollandsnieuwe in het buitenland is het handig om eerst even dit artikel door te nemen. Wij laten je vandaag namelijk zien wat je allemaal kunt verwachten van het gebruik van Hollandsnieuwe sim only in het buitenland.

Hollandsnieuwe in Europa

Soms zijn er mensen die stellen dat je ook in de EU een hoger tarief betaald dan dat ons hier in Nederland. Echter is dit niet het geval sinds een aantal jaar, hier is namelijk een regel ingevoerd dat de lokale tarieven voortaan ook in de andere EU laden gelden. Hollandsnieuwe in het buitenland is dus eigenlijk alleen maar gericht op de landen die zich buiten Europa bevinden. Buiten de EU zijn de kosten voor het gebruik van Hollandsnieuwe in het buitenland wel hoger dan hier in Nederland. Zo zal je tijdens een vakantie in Amerika betalen de tarieven moeten betalen die in Amerika gewoonlijk zijn. Zoals je wel kunt gebruiken zal dit sterk afhangen van het land. In een armer land betaal je over het algemeen minder dan voor een zeer welvarend land.

De kosten voor Hollandsnieuwe buitenland

We krijgen vaak de vraag wat er gebeurt als je bundel opraakt in het buitenland, hoeveel moet je dan betalen? Voor het uitleggen van een dergelijke situatie zouden we eigenlijk even een voorbeeldje moeten maken. Laten we zeggen dat je nog 20 minuten in je bundel hebt zitten. Vervolgens gebruik je Hollandsnieuwe aanbieding in het buitenland om een halfuurtje een vriend op te bellen in Amsterdam.

De 10 minuten buiten je bundel worden betaald afhankelijk van de plek waar je op dat moment in bevindt. Je zou zelf even op de site van Hollandsnieuwe kijken om achter de huidige tarieven te komen. Of contact op kunnen nemen met de Hollandsnieuwe klantenservice. Hier staat een handig lijstje wat je kan raadplegen voor de tarieven. Je zou ook even contact op kunnen nemen met de klantenservice als je bepaalde vragen hebt over Hollandsnieuwe in het buitenland. Voor je het weet zal ook jij jouw telefoon zonder zorgen mee kunnen nemen op vakantie.

hollandsnieuwe

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone