Simpel Netwerk

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simpel netwerk

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Welk netwerk gebruikt Simpel sim only? Het Simpel abonnement staat al voor een lange tijd bekend om hun uitzonderlijk lage prijzen. Deze lage prijzen zijn dan ook de reden dat er veel mensen een abonnement afsluiten bij Simpel.

Nu is het alleen wel zo dat mensen een aantal vragen hebben voordat zij besluiten om een abonnement aan te gaan. Een van deze vragen is de volgende: Welk 4G netwerk gebruikt Simpel voor het internet en is er een goede dekking? Om je hier mee te helpen zullen wij je vandaag van antwoord op deze vragen voorzien. Na het lezen zal je al een stuk verder zijn om een keuze te maken voor jouw mobiele telefonie abonnement en kun je eventueel een simkaart gaan bestellen voor je smartphone.

Simpel netwerk – heeft de provider een eigen netwerk?

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is het niet zo dat mensen bij Simpel een eigen netwerk hebben. Het is namelijk zo dat Simpel gebruik maakt van een ander netwerk. Deze aanbieder maakt gebruik van hetzelfde netwerk als Ben. Zij zijn aangesloten bij het T mobile netwerk. Je moet het niet zien als een dochteronderneming, het is namelijk wel degelijk een losse telefoonaanbieder. Echter is het wel zo dat je bij Simpel alles zal laten lopen via het netwerk van T mobile. 

Simpel netwerk – wat is de kwaliteit?

De kwaliteit van het netwerk van T mobile staat erg goed bekend, ook in het buitenland. Zo zien we onder andere dat dit netwerk bekend staat om de ieder uitzonderlijk hoge kwaliteit. Deze kwaliteit zien we goed terug in het feit dat het netwerk maar heel weinig storingen meemaakt op jaarbasis. Doordat je nagenoeg geen last hebt van deze storingen zal je jouw telefoon (Apple iPhone, Samsung Galaxy of een ander Android toestel) op ieder mogelijk moment kunnen gebruiken. Daar komt ook nog eens bij dat het netwerk van T mobile overal in het land te gebruiken is. Dit verzekerd mensen er van dat zij overal in het land gebruik kunnen maken van de diensten van deze aanbieder.

Wij raden je zeker aan om even een kijkje te nemen op de site van Simpel om meer te weten te komen over de diensten die ze aanbieden. Hier krijg je onder andere meer informatie op de vraag ‘Welk netwerk gebruikt Simpel’. Als je met vragen zit kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij zijn in staat om je altijd van antwoord op je vragen te voorzien. Mocht je bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij het afsluiten van een abonnement dan kan je hen vragen om hulp.

Het netwerk van Simpel

Over de afgelopen jaren heeft de telefoonaanbieder Simpel er een hele hoop klanten bij gekregen. Deze klanten zijn voornamelijk gekomen door het feit dat deze aanbieder aanzienlijk lagere prijzen hanteert in verhouding tot de andere aanbieders. Mensen die er over nadenken om ook de overstap te maken zullen wel graag willen weten wat nu eigenlijk het netwerk van Simpel is en of dit wel aan de eisen voldoet die je er mogelijk aan stelt. Tijd om hier achter te komen!

Simpel – Welk netwerk gebruikt de provider?

Soms denken mensen dat iedere telefoonaanbieder een eigen netwerk heeft. Dit is alleen niet zo, dit zou namelijk niet haalbaar zijn. Wanneer je kiest voor het Simpel netwerk zal je in feite te maken krijgen met het T mobile. Net als BEN zitten zij bij dit netwerk aangesloten voor hun diensten. Door deze mogelijkheid ben je in staat om de gemakken van het T mobile Simpel netwerk te ondervinden, maar dan voor een veel lagere prijs.

Is het Simpel netwerk stabiel?

Het Simpel netwerk staat bekend als zeer stabiel netwerk. Bij T mobile doen ze er bijvoorbeeld alles aan om de hoeveelheid storingen per jaar echt tot een minimum te beperken. Deze storingen zijn namelijk super vervelend, in deze periodes heb je geen of maar gedeeltelijk toegang tot het netwerk. Dit zien wij dus zeker als een groot voordeel van het Simpel netwerk. Je kunt op de site van T mobile bekijken waar in het land er voldoende verbinding is. Door dit kaartje even door te nemen zal je in een oogsopslag kunnen zien of er toevallig een storing is of dat je je bevindt in een gebied waar de verbinding gewoon even niet zo sterk is. Dit geeft je gelijk meer inzicht in het netwer

Wij raden je zeker aan om even een kijkje te nemen op de site van Simpel als je meer te weten wilt komen over de diensten die je kunt verwachten voor het Simpel netwerk. Hier zal je alles kunnen vinden wat je maar nodig hebt voor het maken van een afweging. Als je met vragen zit kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen je iedere keer weer van een professioneel antwoord voorzien op je vragen. Zo kan je bijvoorbeeld hun krijgen bij het afsluiten van een abonnement of bij het verlengen van een reeds bestaand abonnement.

Over de afgelopen jaren heeft de telefoonaanbieder Simpel er een hele hoop klanten bij gekregen. Deze klanten zijn voornamelijk gekomen door het feit dat deze aanbieder aanzienlijk lagere prijzen hanteert in verhouding tot de andere aanbieders. Mensen die er over nadenken om ook de overstap te maken zullen wel graag willen weten wat nu eigenlijk het netwerk van Simpel is en of dit wel aan de eisen voldoet die je er mogelijk aan stelt. Tijd om hier achter te komen!

netwerken simpel

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only