T-Mobile verlengen

Alle T-Mobile sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

t-mobile verlengen

Betrouwbaar netwerk
 Onbeperkt internet mogelijk
5G internet mogelijk

Vergelijk T-Mobile sim only


Heb je een T-Mobile sim only abonnement en wil je dit abonnement verlengen? Dan zijn er diverse opties. In dit artikel willen we de verschillende opties van het verlengen van een abonnement bij provider T-Mobile.

Provider T-Mobile is zeker populair geworden in de afgelopen jaren, veel mensen hebben dan ook zo’n abonnement dat ze graag willen verlengen. Doordat de provider veel eigen winkels heeft, en veel reclame maakt is het bij veel Nederlanders wel een bekende provider geworden. De provider heeft volgens een recente test het snelste netwerk van Nederland. Zeker handig als je veel van mobiel internet gebruik maakt.

T-Mobile verlengen met toestel

Als je een abonnement met telefoon hebt van T-Mobile, dan kun je ervoor kiezen om een abonnement + toestel te verlengen. Op zich leuk natuurlijk, je mag dan namelijk een nieuwe telefoon uitzoeken. Het nieuwste model smartphone is altijd weer sneller en heeft meer functionaliteiten, maar je moet ook voor betalen. Tegenwoordig zijn telefoon en abonnement van elkaar losgehaald en sluit je in feite een persoonlijke lening af voor je telefoon. Dit kan nadelen hebben voor bijvoorbeeld je hypotheek. Dit is overigens niet alleen het geval bij T-Mobile, andere providers doen precies hetzelfde. Het heeft te maken met Europese wetgeving.

T-Mobile Sim Only verlengen

Als je een abonnement met toestel hebt, kun je natuurlijk ook verlengen. Het gaat dan om een zogenaamde T-mobile sim only, waar je enkel een sim kaart krijgt. Je zult dan zelf voor een toestel moeten zorgen, maar betaald ook een stuk minder. Het grote voordeel is natuurlijk de lagere prijs, maar soms heb je ook nog een toestel nodig. Soms kiezen mensen ervoor om nog even door te gaan met hun huidige toestel, of een los nieuw toestel te kopen. Ook zie je de refurbished toestellen steeds meer opkomen. Dit zijn in feite tweedehands telefoons die helemaal zijn behandeld. Ze zijn dan zo goed als nieuw, maar wel een stuk voordeliger.

t-mobile

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only