Tele2 zakelijk

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 zakelijk

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Ben je ondernemer of manager bij een bedrijf en overweeg je een sim only Tele2 zakelijk abonnement? Dan willen we je in dit artikel wat meer informatie geven. Het grote voordeel van een zakelijk abonnement is dat je werk en privé van elkaar kunt scheiden. Als je een zelfstandig ondernemer bent, dan kun je een zakelijke telefoon nemen en een privé telefoon. Als je dan niet aan het werk bent, gaat de telefoon uit. Zo blijft alles gescheiden van elkaar. Maar ook voor reguliere bedrijven met personeel is Tele2 een goede optie. Lees er hier meer over.

Onbeperkt internet & bellen

Als ondernemer wil je natuurlijk graag de kosten in de hand houden. Want een onverwachte rekening kan rauw op je dak komen vallen. Misschien zijn er bepaalde facturen van jouw klanten nog niet voldaan en houd je de kosten graag in de hand. Met Tele2 is dit heel goed mogelijk. Je kunt hier namelijk een onbeperkt internet & onbeperkt bellen abonnement nemen. Zo betaal je altijd hetzelfde per maand en hoef je nooit zorgen te maken over belminuten of data die op zijn.

Kosten aftrekbaar van de belasting

Als je een Tele2 unlimited data zakelijk abonnement afsluit, dan zijn deze kosten uiteraard aftrekbaar van de belasting. Je gebruikt het abonnement immers enkel zakelijk. Je kunt trouwens ook voor een Tele2 maandelijks opzegbaar kiezen als je zakelijk wilt afsluiten. Laat je hier wel goed door adviseren voor een boekhouder, want als je de telefoon ook privé gebruikt kunnen hier verschillen in zitten. Laat je hier goed in adviseren. Als je een Tele2 zakelijk abonnement wilt afsluiten kun je de abonnementen via onze website met elkaar vergelijken. Ook sluit je direct af.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone