Vodafone simkaart

Alle Vodafone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

vodafone simkaart activeren

Extra korting als Ziggo klant
5G internet mogelijkheid
Op betrouwbaar netwerk

Vergelijk Vodafone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Nog niet zo lang geleden is Vodafone sim only erg veel in het nieuws geweest. Dit komt met name door het feit dat je op dit moment erg veel acties kunt vinden voor het afnemen van een nieuwe simkaart. Door deze acties zijn de prijzen nog verder naar beneden gegaan, dit heeft ervoor gezorgd dat er een hoop mensen graag een abonnement willen afsluiten bij Vodafone.

Mocht ook jij er over nadenken om een Vodafone simkaart in huis te halen dan raden wij je aan om even goed door te lezen. We zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over de Vodafone simkaart activeren.

Het bestellen van een nieuwe simkaart

Voordat je aan de slag kunt met de Vodafone simkaart activeren is het natuurlijk wel zo handig om een nieuwe kaart te bestellen. Hiervoor kan je op de site van Vodafone zelf meer dan genoeg informatie te vinden voor deze aankoop. Je kunt kiezen voor een prepaid kaart of voor een Sim Only. In beide gevallen kun je uiteraard gebruik maken van de Vodafone voicemail.

De Sim Only Vodafone simkaart is te herkennen aan het feit dat deze verbonden is met de een speciaal abonnement, je zal hier dus maandelijks een bepaald bedrag voor moeten betalen. De mensen die kiezen voor de prepaid kaart moeten elke maand zelf een bedrag kiezen wat zij gebruiken voor het bellen of voor het internetten. Wil je het goedkoopste uit zijn dan ben je met een Sim Only Vodafone op de goede weg.

De simkaart activeren

Mocht je nu een Vodafone simkaart hebben gekocht en wil je deze activeren dan is het toch even zoeken voordat je er achter komt hoe dit moet. Dit is met name door het feit dat je voor een Vodafone simkaart een aantal stappen zal moeten doorlopen. Deze stappen zijn afhankelijk van wat voor klant je bent. Als je al langer klant bent dan zal je andere stappen moeten doorlopen om de Vodafone simkaart te activeren dan wanneer je nieuw bent.

Als je net een nieuwe Vodafone simkaart hebt besteld dan kan je via de site een speciaal programma kunnen volgen om jouw telefoon voortaan te gebruiken. Op de site staat vervolgens kan je een knop vinden die het Vodafone simkaart activeren van start zal laten gaan. Ben je al langer klant bij Vodafone dan is het ook zo dat je via de site terecht kunt voor de Vodafone simkaart activeren, al ziet de omgeving er een klein beetje uit voor de bestaande klanten. Ook is de Vodafone klantenservice bereikbaar voor vragen. Ook voor deze klanten zal je een speciale pagina vinden waar je jouw simkaart kunt activeren.

vodafone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone