Belplafond Youfone

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone sim only


De kans is groot dat jij er over nadenkt om een nieuw telefoon abonnement af te sluiten, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Mocht je erover danken om een abonnement af te sluiten bij Youfone dan is het zeker handig om even te kijken naar het zogeheten belplafond.

Bij het gebruik van belplafond van Youfone kan je aanzienlijk veel kosten besparen wanneer je per ongeluk buiten je bundel komt. Over deze speciale functie zullen wij je meer laten zien, zo weet je waarom ook jij zou moeten kiezen voor het belplafond van Youfone.

Wat is het belplafond van Youfone?

Goed, laten we maar eens beginnen bij het begin. Wat is het belplafond van Youfone eigenlijk? Het belplafond van Youfone is bedoelt om je meer controle te geven over het aantal belminuten in je bundel. We zien dan ook dat deze bundel echt bedoelt is voor de mensen die normaal gesproken buiten hun bundel bellen en die dit graag willen voorkomen.

Door het belplafond aan te zetten zal je na een bepaald aantal belminuten geen gebruik meer kunnen maken van de belfuncties. Als je deze niet aan hebt staan zal je maar door blijven bellen, met als gevolg dat je in sommige weken boven de bundel uit zal komen.

Hoe werkt het belplafond?

Als je het belplafond inschakelt zal je na 80% van je gebruik een berichtje krijgen op je toestel. Hier staat in dat je belminuten bijna op zijn en dat je het dus wat rustiger aan moet doen. Als alle belminuten uit je bundel op zijn dan kan je gewoon niet meer bellen.

Het is op dit moment zo dat je voor het instellen van het belplafond van Youfone per maand ongeveer 50 cent moet betalen. De vraag is of dit op de lange termijn ook zo zal blijven. Mocht je meer te weten willen komen over het instellen van de belplafond van Youfone dan zou je even op de site zelf moeten kijken.

Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van deze functie van Youfone. Als je dit namelijk niet doet is de kans groot dat je op een gegeven moment buiten de bundel zult gaan bellen, dit kan aanzienlijk veel kosten met zich meebrengen. Door deze functie aan te zetten zal je een hele hoop gedoe en kosten kunnen voorkomen.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN