Dataplafond Youfone

Alle Youfone sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

dataplafond youfone

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis nummerbehoud
Voordelige bundels

Vergelijk Youfone sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Heel wat mensen hebben er een telefoonabonnement met internet in ons land. Dit is natuurlijk super handig voor de momenten dat je je niet in de buurt van een wifi netwerk bevindt. Maar hoe zit het eigenlijk als je buiten je bundel gaat? In dat geval zal je toch echt extra moeten betalen.

Bij Youfone sim only kennen ze een zogeheten dataplafond. Wat is het dataplafond bij Youfone en waar moet je op letten bij het afsluiten van een abonnement? Om hier achter te komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het je vandaag namelijk allemaal zien! Meer lees je op deze pagina.

Het belang van het Youfone dataplafond

Zoals we al even hebben benoemd kennen ze dus een dataplafond bij Youfone. Dit dataplafond bij Youfone is bedoelt voor de mensen die graag willen voorkomen dat zij buiten hun bundel gebruik maken van het bellen of van het internet.

Wanneer je dit inschakelt bij deze dienst zal je op een eenvoudige wijze jouw internetverbinding blokkeren wanneer de volledige bundel is verbruikt. Dit gebeurt allemaal automatisch, hier hoef je zelf dus niets meer aan te doen. Let er wel op dat je dit dataplafond bij Youfone alleen maar kunt gebruiken voor landen binnen de EU.

Het dataplafond werkt als volgt: wanneer je 80% van je bundel hebt verbruikt zal je een sms of een email ontvangen waarin je op de hoogte wordt gehouden. Wanneer je de hele bundel hebt gebruikt kan je geen gebruik meer maken van het internet.

Dit voorkomt dus dat je extra kosten zal maken voor jouw telefoon abonnement. Meer informatie over het instellen van een dataplafond bij Youfone kan je allemaal terugvinden op de site zelf. Het is wel zo dat je voor deze activatie van het dataplafond maandelijks 50 cent moet betalen.

Buiten de bundel kosten

Wanneer je er niet voor kiest om een dataplafond bij Youfone in te stellen dan loop je het risico dat je buiten de bundel gebruik maakt van het internet of van het bellen. Dit is niet bepaald prettig, de kosten hiervoor kunnen namelijk aardig oplopen. Wist je trouwens dat Youfone ook gebruikt kan worden binnen de grenzen van de Europese Unie.

Ook hiervoor kan je altijd even een kijkje nemen op de site van Youfone zelf, hier staat alles op wat je maar moet weten. Door te kiezen voor een dataplafond zal je jouw abonnement veel beter in de hand kunnen houden, scheelt een hele hoop extra kosten bij onregelmatig gebruik. Bekijk ook de Youfone reclame eens.

youfone

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only