Veelgestelde Vragen (FAQ) > Algemene vragen > Maandelijks opzegbaar sim only

Maandelijks opzegbaar sim only

Overweeg je om een sim only abonnement af te gaan sluiten? Dan heb je keuze uit veel verschillende providers. Sommige van deze providers bieden een sim only maandelijks opzegbaar abonnement aan. Daarmee zit je dus nergens aan vast en kun je iedere maand opzeggen, mocht je dat willen natuurlijk. Handig als je bijvoorbeeld een abonnement voor je kinderen wilt afsluiten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor mensen die regelmatig langere reizen maken. Ga je dan onverwachts voor enkele maanden naar het buitenland, dan cancel je het abonnement gewoon. Net zo makkelijk!

Niet vast zitten aan een abonnement

Je ziet bij veel providers dat je bijvoorbeeld een 1 jarig- of 2 jarig abonnement kun afsluiten. Dat is best wel voor een lange periode. Je weet precies wat je betaald, maar als je nu zoals eerder aangegeven voor lange periode in het buitenland bent, dan moet je wel gewoon blijven betalen. Zonder dat je van het sim only abonnement gebruik maakt. Dat is natuurlijk heel erg zonde. Providers als TELE2, Telfort & Ben bieden maandelijks opzegbare sim only abonnementen. Vaak kun je met een klik op de knop je abonnement opzeggen. Soms zelfs via de app van de provider.

Maandelijks opzegbaar is wel iets duurder

Als je de verschillende telefoonabonnementen met elkaar gaat vergelijken, dan zul je ongetwijfeld tot de conclusie komen dat een maandelijks opzegbaar abonnement iets duurder is. Vaak scheelt het enkele euro’s per maand. Je kunt het ook zo zien dat je eigenlijk een korting krijgt als je jezelf voor langere periode (1 of 2 jaar) vastlegt. Want bij diezelfde providers kun je namelijk vaak ook een jaarabonnement afsluiten en dan betaal je gewoon wat minder voor precies hetzelfde abonnement! Dat is natuurlijk ook wel logisch. De provider wil zeker zijn van inkomsten en wanneer je jezelf vastlegt weten ze hoe lang je zult blijven, dit belonen ze met een korting. Via onze website vergelijk je alle bekende providers met elkaar, onderaan kun je aangeven dat je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt bekijken. Je krijgt dan de beste aanbiedingen te zien! Meer algemene vragen? Onze website heeft veel antwoorden voor u verzameld!