Ben abonnement verlengen

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben abonnement verlengen

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wil je jouw Ben sim only abonnement verlengen? Dan is de kans groot dat je dus tevreden bent over de provider. Het is een sim only provider die tegen lage maandelijkse kosten een mobiel abonnement heeft. Dit spreekt veel Nederlanders aan.

Als je jouw Ben maandelijks opzegbaar abonnement gaat verlengen is het wel belangrijk om meteen even te kijken naar mogelijke aanpassingen. Alhoewel je natuurlijk ook maandelijks je bundel kunt aanpassen bij Ben, is deze verlening misschien direct het juiste moment om je bundel naar boven of naar beneden bij te stellen.

Ben abonnement verlengen

Bij Ben zijn er diverse bundels beschikbaar. Vanzelfsprekend is een hogere bundel altijd iets duurder dan een lagere bundel. Maar toch kan het wel interessant zijn om een grotere bundel te nemen. Moet je namelijk bijbetalen buiten je bundel om, dan zijn de kosten hiervoor vaak hoger dan binnen de bundel. Ga je dus regelmatig over je bundel heen, is het dus het overwegen waard om de bundel bij te stellen naar boven.

Bij provider Ben is het tevens mogelijk om een abonnement inclusief een telefoon af te sluiten. Tegenwoordig zijn dit in feite 2 verschillende abonnementen geworden. Je hebt een sim only abonnement voor je bundel en dergelijke. Vervolgens kun je een lening afsluiten om er een toestel bij aan te schaffen. Op deze manier is het voor de consument een stuk duidelijker hoeveel er nu precies moet worden afgerekend voor het toestel en hoeveel voor het abonnement. Natuurlijk kun je ook Ben contact opnemen.

Als je het Ben abonnement verlengen wilt, kun je dus ook kijken om mogelijk een nieuwe telefoon uit te gaan zoeken voor een bedrag dat past binnen je budget.

Ben

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone