Ben buitenland (roaming)

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben buitenland

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Wil je weten hoe het zit met je telefoon bij Ben buitenland? In dit artikel geven we een uitleg over hoe het zit in het buitenland als je een Ben sim only abonnement hebt. Hier bestaan namelijk nog wel eens wat verwarringen over. Het gebruik van je telefoon in het buitenland wordt ook wel eens roaming of roamen genoemd.

Ben buitenland – hoe werkt het?

Net zoals met iedere andere provider, kun je tegenwoordig je normale bundel gebruiken als je binnen de E.U. bent. Je kunt dus bellen met een Nederlands nummer, gebruik maken van mobiel internet en SMS’en uit je eigen bundel.

Let wel op: dit is alleen in E.U. landen. Turkije valt hier bijvoorbeeld niet onder, hier bestaat nog wel eens wat verwarring over. Let binnen de E.U. ook altijd goed op met welk netwerk je verbonden bent. Zo kan het voorkomen dat je op een Grieks eiland (wat binnen de E.U. valt) verbinding maakt met een Turks netwerk (wat buiten de E.U. valt). Let er dus goed op met welk netwerk je verbonden bent en selecteer eventueel handmatig het correcte netwerk. Zo weet je zeker dat je Ben aanbieding voordelig blijft.

Ben buitenland binnen de EU – hoe zit het?

Als je binnen de E.U. bent dan kun je gewoon Nederlandse nummers bellen uit je bundel. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent ins Spanje, dan kun je de bundel gebruiken om even naar huis te bellen. Ook mobiel internet kun je uit de bundel gebruiken. Let wel goed of je nog voldoende bundel hebt, want zodra de bundel op is gelden wel andere tarieven.

Wat kun je zelf regelen met de app van Ben?

Ben heeft hier een mooie app voor, of je kunt even inloggen op het online portal op de website. Hier heb je direct inzicht in hoeveel belminuten en data je over hebt uit je bundel. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je weer thuis bent. Ook als je gaat verlengen.

Als je bijvoorbeeld een goede Ben maandelijks opzegbaar aanbieding hebt genomen om kosten te besparen, dan zou het zonde zijn om extra bij te moeten betalen als je terug komt van de vakantie.

buitenland ben

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only