Ben buitenland

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Wil je weten hoe het zit met Ben buitenland? In dit artikel geven we een uitleg over hoe het zit in het buitenland als je een Ben abonnement hebt. Hier bestaan namelijk nog wel eens wat verwarringen over.

Gebruik bundel in buitenland

Net zoals met iedere andere provider, kun je tegenwoordig je normale bundel gebruiken als je binnen de E.U. bent. Je kunt dus bellen met een Nederlands nummer, gebruik maken van mobiel internet en SMS’en uit je eigen bundel.

Let wel op: dit is alleen in E.U. landen. Turkije valt hier bijvoorbeeld niet onder, hier bestaat nog wel eens wat verwarring over. Let binnen de E.U. ook altijd goed op met welk netwerk je verbonden bent. Zo kan het voorkomen dat je op een Grieks eiland (wat binnen de E.U. valt) verbinding maakt met een Turks netwerk (wat buiten de E.U. valt). Let er dus goed op met welk netwerk je verbonden bent en selecteer eventueel handmatig het correcte netwerk.

Bellen naar Nederland

Als je binnen de E.U. bent dan kun je gewoon Nederlandse nummers bellen uit je bundel. Als je bijvoorbeeld op vakantie bent ins Spanje, dan kun je de bundel gebruiken om even naar huis te bellen. Ook mobiel internet kun je uit de bundel gebruiken. Let wel goed of je nog voldoende bundel hebt, want zodra de bundel op is gelden wel andere tarieven.

Ben heeft hier een mooie app voor, of je kunt even inloggen op het online portal op de website. Hier heb je direct inzicht in hoeveel belminuten en data je over hebt uit je bundel. Zo kom je niet voor verassingen te staan als je weer thuis bent.

Als je bijvoorbeeld een goede Ben aanbieding hebt genomen om kosten te besparen, dan zou het zonde zijn om extra bij te moeten betalen als je terug komt van de vakantie.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN