Ben maandelijks opzegbaar

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben maandelijks opzegbaar

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

lWil jij alle flexibiliteit van een Ben maandelijks opzegbaar abonnement? Met een Ben sim only is dat mogelijk! Zo kun je iedere maand je abonnement opzeggen en zit je niet aan lange contracten vast, fijn als je wat meer flexibiliteit wilt hebben in je bundel.

Ook kun je iedere maand je bundel naar boven of naar beneden bijstellen. Handig als je bundel op dreigt te raken en je niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan.

Iets hogere kosten met Ben maandelijkse opzegbaar

Wanneer je voor een maandelijks opzegbaar abonnement van Ben kiest, dan zijn de kosten iets hoger dan wanneer je een 24 maanden contract neemt. Logisch ook wel, omdat de provider geen zekerheid heeft. Gemiddeld betaal je ongeveer €1 meer per maand als je een maandelijks opzegbaar abonnement wilt hebben. Daar zit een Ben buitenland bundel (in de E.U.) overigens bij.

Je kunt dan iedere maand Ben opzeggen als je dat zou willen. Het is echter een zeer goede provider met een een goed netwerk en een lage prijs, dus wij kunnen ons haast niet voorstellen dat je dit zou willen.

Dat scheelt natuurlijk niet zo heel erg veel, maar wil je het voordeligste abonnement dan leg je jezelf voor 2 jaar vast bij Ben. Dat kan ook als je Ben abonnement verlengen wilt. De provider heeft trouwens ook de mogelijkheid om onbeperkt bellen en SMS’en af te sluiten.

Zo weet je zeker dat je niet buiten de bundel belt, voor het bellen in het buitenland kunnen er wel restricties zijn aan het onbeperkt bellen. Neem hiervoor altijd even contact op met Ben voordat je bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Ben

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone