KPN maandelijks opzegbaar

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

KPN maandelijks opzegbaar

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Ben je op zoek naar een KPN sim only maandelijks opzegbaar abonnement? Dan wil je waarschijnlijk de flexibiliteit om op ieder moment op te kunnen zeggen. Het is voor sommige mensen heel handig om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen van KPN.

KPN maandelijks opzegbaar sim only abonnement

KPN heeft de mogelijkheid voor een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. In de vergelijker op deze pagina is standaard 1 maand  opzegtermijn geselecteerd. Dit kun je eventueel wijzigen naar 1 of 2 jaar. De aanbiedingen voor een maandelijks opzegbaar abonnement van KPN worden getoond. Vragen kunnen altijd aan de KPN klantenservice worden gesteld.

De kosten zijn wel iets hoger in vergelijking met een 1 of 2 jarig contract. Je kunt ook KPN mobiel verlengen. Maar je hebt wel de flexibiliteit om op te zeggen. Mensen die bijvoorbeeld veel (onverwachts) reizen kunnen hier bijvoorbeeld voor kiezen. Of de mensen die gewoon niet graag ergens aan vast willen zitten. Vergelijk de beste aanbiedingen in ieder geval via onze website!

KPN

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone