KPN mobiel verlengen

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

KPN mobiel verlengen

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Als je KPN mobiel verlengen overweegt, dan ben je waarschijnlijk al klant van KPN. Het is 1 van de grootste providers van Nederland en veel kleinere providers maken ook gebruik van het netwerk van KPN. Het netwerk staat dan ook als zeer goed en betrouwbaar bekend.

Veel mensen willen wel blijven bij de provider, simpelweg omdat de service en dekking van het netwerk erg prettig is. Daarnaast kun je maandelijkse korting krijgen op de andere diensten van KPN, zoals vast bellen en televisie.

KPN mobiel verlengen

Bij welke provider je ook zit, meestal heb je tegenwoordig een sim only abonnement. De kosten voor het abonnement zijn nu uitgesplitst. Vroeger was het namelijk voor veel consumenten niet duidelijk wel deel van de maandelijkse kosten voor het abonnement waren en welk deel voor het toestel.

Tegenwoordig is het bij iedere provider, en dus ook bij KPN, anders geregeld. Je sluit een sim only abonnement af en kunt daar vervolgens een toestel bij nemen.
Dat toestel betaal je op maandelijkse basis af, het is in feite dus een lening. Als je een toestel hebt bij je abonnement van KPN, dan kun je dus mogelijk weer een nieuw toestel gaan uitzoeken. Soms voor een beetje extra kosten per maand, soms juist voor wat minder kosten per maand.

De prijs van het toestel zelf is daarbij vaak doorslaggevend. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je huidige telefoon nog even in gebruik te houden en zo je maand bedrag wat te verlagen. Als je toestel namelijk is afbetaald, hoef je dat deel maandelijks niet meer te gebruiken.

KPN

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only