KPN mobiel verlengen

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

KPN mobiel verlengen

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Als je KPN sim only mobiel verlengen overweegt, dan ben je waarschijnlijk al klant van KPN. Het is 1 van de grootste providers van Nederland en veel kleinere providers maken ook gebruik van het netwerk van KPN. Het netwerk staat dan ook als zeer goed en betrouwbaar bekend. Als je een KPN maandelijks opzegbaar abonnement hebt, is dit natuurlijk niet aan de orde.

Verlengen met een nieuwe smartphone – welke telefoon kies jij?

Bij het verlengen kun je kiezen voor een nieuwe smartphone zoals een Apple iPhone 14 Pro of nieuwste Samsung Galxy toestel. Wil je wat minder betalen? Dan kun ook telefoons overwegen met lagere tarieven zoals een iPhone X, iPhone 8 of bijvoorbeeld een mobiele telefoon van Nokia of Motorola. Bij verlengen blijft je bestaande telefoonnummer overigens gewoon intact.

Veel mensen willen wel blijven bij de provider, simpelweg omdat de service en dekking van het netwerk erg prettig is. Daarnaast kun je maandelijkse korting krijgen op de andere diensten van KPN, zoals vast bellen en televisie. Extra korting is natuurlijk altijd fijn.

KPN mobiel verlengen – hoe werkt het?

Bij welke provider je ook zit, meestal heb je tegenwoordig een sim only abonnement. De kosten voor het mobiel abonnement zijn nu uitgesplitst. Vroeger was het namelijk voor veel consumenten niet duidelijk wel deel van de maandelijkse kosten voor het abonnement waren en welk deel voor het toestel.

KPN verlengen – met of zonder nieuwe telefoon?

Tegenwoordig is het bij iedere provider, en dus ook bij KPN, anders geregeld. Je sluit een sim only abonnement af en kunt daar vervolgens een toestel bij nemen.

Dat toestel betaal je op maandelijkse basis af, het is in feite dus een lening. Als je een toestel hebt bij je abonnement van KPN, dan kun je dus mogelijk weer een nieuw toestel gaan uitzoeken. Soms voor een beetje extra kosten per maand, soms juist voor wat minder kosten per maand. Hiervoor kun je ook aan KPN winkel bezoeken. Tevens voor KPN zakelijk kun je de winkel bezoeken of online kijken.

Hoeveel moet je maandelijks betalen bij verlening voor nieuw toestel?

De prijs van het toestel zelf is vaak doorslaggevend voor het maandelijkse bedrag. Dat verschilt dus nogal van per type telefoon. De nieuwste Apple iPhone 14 pro zal een hoger maandbedrag zijn dan een wat ouder model zoals bijvoorbeeld de iPhone X. Je zult voor je zelf moeten bepalen of je het waard vind om die extra kosten te betalen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je huidige mobiel nog even in gebruik te houden en zo je maand bedrag te verlagen. Als je smartphone namelijk is afbetaald, hoef je dat deel maandelijks niet meer te betalen.

KPN verlenging
KPN verlengen

KPN verlengen – blijf jij bij de provider?

Verlengen KPN mobiel – wat zijn de voordelen?

Krijg ik korting als ik ga verlengen bij KPN?

KPN mobiel verlengen – zijn er goede aanbiedingen?

KPN mobiel verlengen – kan ik een nieuwe smartphone nemen?

KPN mobiel verlengen – past de provider nog bij mij?
KPN mobiel verlengen – hoe het met nummerbehoud?

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone