KPN zakelijk

Alle KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

KPN zakelijk

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Als je op zoek bent naar sim only KPN zakelijk abonnement, dan heb je waarschijnlijk een eigen onderneming. Wellicht ben je een ZZP’er of heb je een MKB bedrijf met meerdere personeelsleden.

Het grote voordeel van KPN zakelijk is niet alleen de betrouwbaarheid van 1 van de beste netwerken van Nederland, maar ook dat de kosten ten laste van het bedrijf kunnen worden gelegd. Dit scheelt in de inkomstenbelasting en BTW. In een KPN winkel kan er ook een zakelijk abonnement afgesloten worden.

Combineren met KPN zakelijk

Een ander voordeel van KPN zakelijk is dat je als ondernemer kunt combineren. Als je een sim only of telefoon voor de zaak wilt afsluiten, kun je dit combineren met andere producten van KPN. Denk bijvoorbeeld aan internet op de zaak, of andere ICT oplossingen. Zo krijg je 1 factuur van KPN met daarop alle afgenomen diensten. Dat is wel zo makkelijk!

Op onze website kun je een KPN abonnement vergelijken en direct afsluiten.

KPN

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone