Lebara simkaart

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk

Vergelijk Lebara sim only


We schatten in dat de kans groot is dat je een nieuwe Lebara simkaart wilt activeren, er is nu eenmaal een reden dat je bij dit artikel terecht bent gekomen. Deze aanbieder is al voor een tijd lang bezig om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Dit hebben ze voornamelijk weten te realiseren door de laagste prijzen voor bellen in het buitenland te hanteren van dit moment. Wij gaan je vandaag laten zien welke stappen jij zou moeten zetten voor het activeren van een simkaart. Voor je het weet kan je jouw nieuwe Lebara simkaart gelijk gebruiken!

Een Lebara nieuwe simkaart kopen

Voor de mensen die graag een nieuwe Lebara simkaart willen bestellen dan raden wij je eerst aan om even naar de site van Lebara zelf te gaan. Je kunt daar op de site namelijk een hoop informatie vinden die handig is voor het kopen van jouw simkaart. Kies je voor een prepaid kaart of voor een abonnement?

De Lebara abonnementen zijn echt de beste keuze voor de mensen die geen probleem hebben met een abonnement, dit is dan ook een abonnement waar je maandelijks voor moet betalen. De mensen die kiezen voor de Lebara simkaart prepaid moeten een bepaald bedrag storten op hun kaart om deze te kunnen gebruiken. De keuze voor wat het beste is zal echt afhangen van wat je zelf wilt doen met je telefoon.

De simkaart activeren

Je hebt echt ontzettend veel geluk, een Lebara simkaart activeren is namelijk een van de meest simpele dingen die je maar kunt doen. Op de site vind je de speciale toestelhulp. Aan de hand van deze hulp zal je de stappen krijgen die je moet ondernemen voor het activeren van jouw simkaart. Voor de mensen die hun oude nummer graag willen behouden is het van belang dat er een verzoek voor nummerbehoud wordt ingediend voor de activatie.

Als je dit niet doet gaat je nieuwe nummer in en zal je jouw oude nummer niet meer kunnen gebruiken. Mocht je nu geen idee hebben hoe dit moet dan is het verstandig om even een berichtje te sturen naar de klantenservice. Zij zijn er immers om je te helpen bij alle mogelijke vragen. Zelf kiezen voor een Lebara simkaart is een uitstekende manier om te ervaren wat ze bij Lebara allemaal te bieden hebben. Het is niet voor niets een van de beste aanbieders van dit moment!

Lebara

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN