Lebara simkaart

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

lebara simkaart

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk

Vergelijk Lebara sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

We schatten in dat de kans groot is dat je een nieuwe Lebara simkaart wilt activeren, er is nu eenmaal een reden dat je bij dit artikel terecht bent gekomen. Deze aanbieder is al voor een tijd lang bezig om zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Dit hebben ze voornamelijk weten te realiseren door de laagste tarieven voor bellen in het buitenland te hanteren van dit moment. Een sim only Lebara is dus zeer voordelig. Wij gaan je vandaag laten zien welke stappen jij zou moeten zetten voor het activeren van een simkaart (nano sim). Voor je het weet kan je jouw nieuwe Lebara simkaart gelijk gebruiken!

Lebara simkaart – ga je voor sim-only of prepaid?

Voor de mensen die graag een nieuwe Lebara simkaart willen bestellen dan raden wij je eerst aan om even naar de site van Lebara zelf te gaan. Je kunt daar op de site namelijk een hoop informatie vinden die handig is voor het kopen van jouw simkaart. Kies je voor een prepaid kaart met beltegoed of voor een sim-only abonnement?

Lebara simkaarten – wanneer kies je voor abonnement?

De Lebara prijzen voor abonnementen zijn echt de beste keuze voor de mensen die geen probleem hebben met een abonnement, dit is dan ook een abonnement waar je maandelijks voor moet betalen. Je hebt dan wel de garantie dat je nooit zonder beltegoed zit. De mensen die kiezen voor de Lebara simkaart prepaid moeten een bepaald bedrag storten aan beltegoed op hun kaart om deze te kunnen gebruiken. De keuze voor wat het beste is zal echt afhangen van wat je zelf wilt doen met je telefoon. Doorgaans is een abonnement voordeliger voor bellen en mobiel internet dan prepaid.

Simkaart Lebara – hoe moet je activeren?

Je hebt echt ontzettend veel geluk, een Lebara simkaart activeren is namelijk een van de meest simpele dingen die je maar kunt doen. Op de site vind je de speciale toestelhulp voor bijvoorbeeld de Apple iPhone of Samsung Galaxy. Aan de hand van deze hulp zal je de stappen krijgen die je moet ondernemen voor het activeren van jouw simkaart van bijvoorbeeld Lebara unlimited. Voor de mensen die hun oude nummer graag willen behouden is het van belang dat er een verzoek voor nummerbehoud wordt ingediend voor de activatie.

Nummerbehoud bij Lebara simkaart mogelijk?

Als je dit niet doet gaat je nieuwe nummer in en zal je jouw oude nummer niet meer kunnen gebruiken. Mocht je nu geen idee hebben hoe dit moet dan is het verstandig om even een berichtje te sturen naar de klantenservice. Zij zijn er immers om je te helpen bij alle mogelijke vragen. Zelf kiezen voor een Lebara simkaart is een uitstekende manier om te ervaren wat ze bij Lebara allemaal te bieden hebben. Het is niet voor niets een van de beste aanbieders van dit moment!

lebara simkaarten

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only