Lebara Unlimited

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

lebara unlimited

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk
✔ Onbeperkt bellen optie

Vergelijk Lebara sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Een van de bekendere aanbieders die al voor een lange tijd meegaat op het gebied van telefonie is natuurlijk Lebara sim only. Deze aanbieder is met name bekend geworden om de buitenlandse tarieven in combinatie met de voordelige prepaid kaarten. Een van de dingen waar ze zich op dit moment mee profileren is Lebara Unlimited. Wat is dit eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Als je hier achter wilt komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het allemaal in dit artikel zien.

De pakketten van Lebara – Lebara Unlimited

Lebara Mobile is op dit moment een aanbieder met een groot scala aan pakketten van verschillende databundels, belminuten en Sms’jes. Deze pakketten kan men kopen voor een zeer voordelige prijs. Als algemene regel hebben zij dat een klant met een hoger aantal internationale minuten ook meer internet krijgt. We zien dan ook echt dat de pakketten van deze aanbieder bedoelt zijn voor de migrerende werknemers en reizigers die graag een belletje naar huis plegen. Niet voor niets dat het merk echt met name bekend is geworden voor de mensen die voor hun werk vaak en veel onderweg moeten zijn.

Op dit moment kun je het meest populaire pakket, het Lebara Unlimited pakket, afsluiten voor een vrij schappelijk bedrag. Houdt er wel rekening mee dat het Lebara Unlimited toch wel gericht is op de mensen die bellen, niet echt op de mensen die veel op internet zitten. Dit zien we met name terug in het feit dat de verbinding van het internet minder snel is als bij de andere aanbieders. Nu is het natuurlijk niet zo heel erg, de snelheden van het pakket zijn nog altijd snel genoeg om je appjes en mailtjes binnen te krijgen.

Een prima aanbieder voor alle reizigers

Wij raden je zeker aan om eens naar Lebara Unlimited te kijken als je veel onderweg bent en graag voordelig naar huis wilt bellen. Dit pakket maakt het echt een stuk makkelijk om ook in het buitenland overal beschikbaar te zijn. Je kunt op de website zelf nog veel meer handige informatie vinden met betrekking tot Lebara Unlimited en de Lebara simkaart. Wij raden je zeker aan om dit even goed door te nemen, zo weet je wat beter wat je kunt verwachten van het Lebara Unlimited pakket. Bij de prepaid All in International bundel geldt een fair use policy voor bellen (5000 belminuten) en is de bundel 30 dagen geldig, wat wel handig is om te weten.

Er is een prepaid versie waarbij je het beltegoed moet opwaarderen, dat is de All in International bundel. Maar ook bij sim only hebben ze de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en sms’en.

Lebara

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone