Lebara Unlimited

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


Een van de bekendere aanbieders die al voor een lange tijd meegaat op het gebied van telefonie is natuurlijk Lebara. Deze aanbieder is met name bekend geworden om de buitenlandse tarieven in combinatie met de voordelige prepaid kaarten. Een van de dingen waar ze zich op dit moment mee profileren is Lebara Unlimited. Wat is Lebara Unlimited eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Als je hier achter wilt komen zal je snel verder moeten lezen, we laten het allemaal in dit artikel zien.

De pakketten van Lebara – Lebara Unlimited

Lebara Mobile is op dit moment een aanbieder met een groot scala aan pakketten van verschillende databundels, belminuten en Sms’jes. Deze pakketten kan met kopen voor een zeer voordelige prijs. Als algemene regel hebben zij dat een klant met een hoger aantal internationale minuten ook meer internet krijgt. We zien dan ook echt dat de pakketten van deze aanbieder bedoelt zijn voor de migrerende werknemers en reizigers die graag een belletje naar huis plegen. Niet voor niets dat het merk echt met name bekend is geworden voor de mensen die voor hun werk vaak en veel onderweg moeten zijn.

Op dit moment kun je het meest populaire pakket, het Lebara Unlimited pakket, afsluiten voor een vrij schappelijk bedrag. Houdt er wel rekening mee dat het Lebara Unlimited toch wel gericht is op de mensen die bellen, niet echt op de mensen die veel op internet zitten. Dit zien we met name terug in het feit dat de verbinding van het internet minder snel is als bij de andere aanbieders. Nu is het natuurlijk niet zo heel erg, de snelheden van het Lebara Unlimited pakket zijn nog altijd snel genoeg om je appjes en mailtjes binnen te krijgen.

Een prima aanbieder voor alle reizigers

Wij raden je zeker aan om eens naar Lebara Unlimited te kijken als je veel onderweg bent en graag voordelig naar huis wilt bellen. Dit pakket maakt het echt een stuk makkelijk om ook in het buitenland overal beschikbaar te zijn. Je kunt op de website zelf nog veel meer handige informatie vinden met betrekking tot Lebara Unlimited. Wij raden je zeker aan om dit even goed door te nemen, zo weet je wat beter wat je kunt verwachten van het Lebara Unlimited pakket.