Simpel 4G

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simpel 4G

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Als je een smartphone hebt, dan wil je natuurlijk mobiel internet bij je Simpel sim only abonnement afsluiten. Tegenwoordig wordt er veel meer gebruik gemaakt van online diensten om te communiceren zoals Whatsapp & Facebook dan dat er gebruik gemaakt wordt van bellen.

Als je mobiel internet bij je Simpel 1 jaar abonnement afsluit, dan krijg je er altijd supersnel 4G internet bij. Lange laadtijden voor een Youtube filmpje of een videogesprek zijn dan verleden tijd. Als je mobiel internet bij je abonnement neemt, hoef je niets extra’s te doen voor om 4G te krijgen. Dit krijg je automatisch.

Je telefoon moet 4G ondersteunen

Alhoewel je niets hoeft te doen om 4G van Simpel te krijgen, moet je telefoon het wel ondersteunen. De meeste moderne telefoons doen dat ook, als je echter nog een wat oudere telefoon hebt dan kan het zo zijn dat je van 3G internet gebruik gaat maken. Controleer je telefoon dus eventjes of deze 4G ondersteund, zodat je van snel internet van Simpel sim only gebruik kunt maken. Je kunt met Simpel buitenland ook buiten Nederland bellen en gebruik maken van data.

simpel

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone