Simpel klantenservice

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Mensen die gaan reizen zullen hun telefoon wel mee willen nemen. Het is namelijk wel zo leuk om jouw vrienden en familie van alles op de vakantie te laten zien. Echter is het alleen wel zo men bij het gebruik van de bundel in het buitenland voor hoge kosten komt te staan. Dit is ook het geval bij Simpel. Bij Simpel in het buitenland zal je soms enkele regels moeten inzien voordat je op reis kunt gaan met een goed gevoel. Door dit artikel goed door te lezen zal je straks alles weten over het gebruik van Simpel in het buitenland.

Simpel in het buitenland voor in de EU

Mensen denken nog wel eens dat je in het buitenland in ieder land een hoger tarief betaald dan dat wij hier betalen. Echter is dit niet het geval voor de landen in EU, hier is namelijk een regel ingevoerd dat de lokale tarieven overal in het land zullen gelden. Simpel in het buitenland is alleen voor de mensen die af zullen reizen naar een land buiten de EU.

Buiten de EU zijn verbruikskosten uiteraard hoger dan de tarieven die je hier in Nederland betaald voor het gebruik van Simpel. Zo zal je tijdens een vakantie in Amerika betalen voor de prijzen die hier in het land van toepassing zijn. Deze landen zullen hun eigen tarief hebben wat zij in rekening brengen voor het gebruik van minuten of internet.

De extra kosten in het buitenland

Als je bundel opraakt in het buitenland, wat dan vraag je je af? Als we dit willen uitleggen dan is het handig om hier even een klein voorbeeldje bij te maken. Stel dat je 20 minuten in je bundel hebt zitten. Vervolgens gebruik je Simpel in het buitenland om voor 25 minuten te bellen naar je moeder in Nederland. De 5 minuten buiten je bundel zal je moeten betalen aan de hand van een lokaal tarief uit het land waar je je op dat moment in bevindt.

Je kunt voor de tarieven zelf even op de site kijken. Hier kan je namelijk een lijstje vinden met de tarieven die in een bepaald land van toepassing zijn. Je zou ook even contact op kunnen nemen met de klantenservice als je bepaalde vragen hebt over het gebruik van Simpel in het buitenland. Zij zijn in staat om je van alle antwoorden te voorzien op de vragen die je mogelijk hebt.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN