Simyo Nano Sim kaart

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo nano sim

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Wanneer je besluit om een nieuw abonnement af te sluiten dan zal je een nieuwe sim kaart nodig hebben. Vroeger waren de Sim kaarten een stuk groter dan dat deze vandaag de dag zijn. Nu kennen we sim kaarten die bekend staan om de zogeheten Nano afmeting. Een van de aanbieders die gebruik maakt van deze simkaart is Simyo. In dit artikel zullen wij je laten zien wat een Simyo sim only Nano Sim kaart is en hoe je deze Nano Sim kaart kan gebruiken voor jouw telefoon.

Wat is een Simyo Nano Sim kaart ?

Een Nano Sim kaart is de vierde versie, of de “vierde vormfactor” (4FF) van de SIM-standaard en meet slechts 12,3 mm bij 8,8 mm bij 0,67 mm, maar bevat nog steeds dezelfde hoeveelheid gegevens als eerdere Simkaarten. Nano SIM is zowel kleiner en ongeveer 15% dunner dan de vroegere Micro SIM (3FF) standaard als de Mini SIM (2FF) kaarten die al vele jaren alomtegenwoordig waren en die men vaak gewoon SIM kaarten noemt. Ook bij een Simyo compleet kan deze simkaart geleverd worden.

Technisch gezien is de originele SIM (1FF) kaart standaard even groot als een creditcard en de meeste mensen hebben er waarschijnlijk nog nooit een in het echt gezien. Tegenwoordig is het niet moeilijk om een Nano Simkaart – of een 3-in-1 Simkaart die als Nano Simkaart kan worden gebruikt – rechtstreeks van een provider te verkrijgen. Als het echter om wat voor reden dan ook handiger is, kan een mini- of microsimkaart ook worden ingekort tot de Nano SIM-formaat voor gebruik in de toepasselijke iPad- en iPhone-modellen.

Waarom

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om voor een Simyo Nano Sim kaart te kiezen. Een groot voordeel van deze aanbieder is dat zij bekend staan om hun uitzonderlijk lage prijzen. Daarnaast is het Simyo netwerk een goed netwerk. Dankzij deze lage prijzen zal iedereen in staat zijn om een voordelig abonnement af te sluiten. Daar komt bij dat de mensen over het algemeen erg positief zijn over de Simyo klantenservice. Het netwerk en de snelheden zijn goed, dit is dus al een groot voordeel. Voor het afsluiten van een nieuw abonnement en het activeren van een Simyo Nano Sim kaart kan je op de site van Simyo zelf kijken. Hier vind je namelijk alles wat je maar nodig hebt voor de activering zelf. Voor je het weet kan jij ook gebruik maken van dit uitstekende netwerk!

Simyo

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only